Valla tanıyamadım bi değişikler yeni yetme sandım siyah beyaz diye heralde kalitede baya kötü.. yapanın eline sağlıkelçinle Tuba tanıyamadınmı bilmiyorum O3 ten sorumlu kişi kimdi forumda
O3 yetkilisi sen değilmiydin lo Gk'den beridir.
Valla tanıyamadım bi değişikler yeni yetme sandım siyah beyaz diye heralde kalitede baya kötü.. yapanın eline sağlıkelçinle Tuba tanıyamadınmı bilmiyorum O3 ten sorumlu kişi kimdi forumda
bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 56233
gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu
ooo ne güzel kaan kenanın emrinde olur @sokak sanati
Seni sevdim şimdi hep böyle güzel konuşbiz tamamını izleyip konuşuyoruz birce olmazsa @ozgur2113 sedefi de olabilir ama dizi tek sezonluk olmalı anne gibi
Sen bu fotoğrafı ciddiye aldın mı Twitter'da bir tane Tuba fanı hazırlamış bunu Sen de tanıyorsun o kişiyi Hani her rol ilk Tuba'ya teklif ediliyor diyen biri vardı ya, obu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 56233
gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu
Aras nerede ayoll emirde yok @sokak sanatiMBC4 ün g3eleneksel en iyiler anketi başlamış yine fancıklar biribirine girecek twitterda facebookta izlemesi zevkli oluyor tartışmalarını @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 56404 Ekli dosyayı görüntüle 56405
Ertuğrul nerdeMBC4 ün g3eleneksel en iyiler anketi başlamış yine fancıklar biribirine girecek twitterda facebookta izlemesi zevkli oluyor tartışmalarını @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 56404 Ekli dosyayı görüntüle 56405
Aras nerede ayoll emirde yok @sokak sanati
aras ve kaan forumda finale kaldıkları gibi yılın en iyi karakterleriydi benceGördük işte bizi türk seyirci ilgilendirir boş ver onları kafalarına göre takılsınlar
aras ve kaan forumda finale kaldıkları gibi yılın en iyi karakterleriydi bence
Aras nerede ayoll emirde yok @sokak sanati
ayo lertuğrulu ki,m tanır ortadoğuda tayyip amca ısrar etmese katar tv bile almazdıErtuğrul nerde
MBC4 ün g3eleneksel en iyiler anketi başlamış yine fancıklar biribirine girecek twitterda facebookta izlemesi zevkli oluyor tartışmalarını @Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 56404 Ekli dosyayı görüntüle 56405
Araplar bayılıyor diziye Katar Tvde rekorlar kırıyorayo lertuğrulu ki,m tanır ortadoğuda tayyip amca ısrar etmese katar tv bile almazdı
aaa doğru emir aras ve ertuğrul yok @EFE UYSALayo lertuğrulu ki,m tanır ortadoğuda tayyip amca ısrar etmese katar tv bile almazdı
Dağ 1 izleyeyim dedim, Kanal D'm bana engel oldu. 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 56461
@Çiğdem- @xBUGRAx @Billy Kane @mrt-06 @Forumdash