En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elçinle Tuba tanıyamadınmı:A bilmiyorum O3 ten sorumlu kişi kimdi forumda:F
Valla tanıyamadım :F bi değişikler yeni yetme sandım :F siyah beyaz diye heralde kalitede baya kötü.. yapanın eline sağlık :F

O3 yetkilisi sen değilmiydin lo :F Gk'den beridir.

bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık :F @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 56233

gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu:A

ooo ne güzel kaan kenanın emrinde olur @sokak sanati :A :A :A

Kaan kabul etmesin yaa:(

bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık :F @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 56233

gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu:A
Sen bu fotoğrafı ciddiye aldın mı :F Twitter'da bir tane Tuba fanı hazırlamış bunu :A Sen de tanıyorsun o kişiyi :A Hani her rol ilk Tuba'ya teklif ediliyor diyen biri vardı ya, o :F

ayol timoş yine bir ya da iki dizi kakalar kanallara garanti anlaşmalı :A herhalde @Forumdash ın ay yapımı da garanti anlaşması yapar içerde den sonra gerçi cesur ve güzelle kurt seyitin 39 bölüm anlaşmaları elde patladı belki yanaşmaz kanallar:A
@xBUGRAx @Yiğitt @mrt-06 izlenmeyecek hangi dziyi hanginizin kanalına kakalasak:A @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @gizem ak @ozgur2113
gfhfghfghf.png