En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çarpik sapiklar @Çiğdem- ve @destere ye kötü haberlerim var :). Hande erçel yeni dizisinde kadir inanırin kizini oynayacakmiş; beroş saatin partneri de ibrahim çelikkol olmuş iki dizi de @mrt-06 nin şovpişigindeymiş:A @Bully @cookies @Yiğitt @Dosi @Harunnn60 @gizem ak @Forumdash
Beren intihar etmiş ibrahim çelikkol nedir ayoll @sokak sanati partner olsa daha uyumlu olurlar :F @mrt-06

kadir inanırında illa kızları en sinir olduklarımdan seçilecek yanı şaşırmadım @destere nin hosuna gider ama :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Bomba gibi geliyoruz yine, bunlar yeni sezon işi demi yazlık değil. :Z

Tabiki benim açtığım dizidir. :A

Beren Saat yaz dizisinde oynayacak tabi :F

Sen beni etiketlerdin teyzemm:T:

Beren intihar etmiş ibrahim çelikkol nedir ayoll @sokak sanati partner olsa daha uyumlu olurlar :F @mrt-06

kadir inanırında illa kızları en sinir olduklarımdan seçilecek yanı şaşırmadım @destere nin hosuna gider ama :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
veee beklenen haber ilk bölümü izlediğimde anlamıştım zaten:)) big little lies uyarlamasu gelecek gibi

kadrom:

Birce Akalay: Celeste
Meryoşum: Madeline
Ebru Özkan: Renata
Kıvanç Tatlırtğu: Perry (zaten dibe vurmaya yakın kariyeri anca bu akrakter kurtarır:F)

diğer iki rol için hazalla serenayı düşünmüştüm ama hazalın dizisi başlıyor :F @dizi kolik @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113

veee beklenen haber ilk bölümü izlediğimde anlamıştım zaten:)) big little lies uyarlamasu gelecek gibi

kadrom:

Kıvanç Tatlırtğu: Perry (zaten dibe vurmaya yakın kariyeri anca bu akrakter kurtarır:F)

diğer iki rol için hazalla serenayı düşünmüştüm ama hazalın dizisi başlıyor :F @dizi kolik @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113

:Fbir uyarlama dahamı geliyorr iyiymiş kadron süpermiş emre

kadrom:

neyki bu dizi önce onu anlasam :F

kadrom:

Bu dizinin ilk bölümünü izlemiştim ama sonra araya hastalık girince kaldı öyle. Daha da izlemem deyip birkaç önemli spoiler'a bakmıştım artık uyarlamasını izleriz. :A

Nicole Kidman gibi bir oyuncunun rolüne Birce hafif kalır aklıma Songül Öden geldi. :D

Bu dizinin ilk bölümünü izlemiştim ama sonra araya hastalık girince kaldı öyle. Daha da izlemem deyip birkaç önemli spoiler'a bakmıştım artık uyarlamasını izleriz. :A

Nicole Kidman gibi bir oyuncunun rolüne Birce hafif kalır aklıma Songül Öden geldi. :D
biz tamamını izleyip konuşuyoruz:A birce olmazsa @ozgur2113 sedefi de olabilir :F ama dizi tek sezonluk olmalı anne gibi

kadrom:

Meryem Uzerli'yi de her yere dahil ediyorsun. :F Kadın Eşkiya'da değil mi zaten. :A