En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adrien brody e bakk ne oyuncu arkadaş piyanist filmi süperdii:D

aynen o :))

teyzem bu çikinella ırkçıık yapıyor beyaz ya da sarışın erkek takip ediyor hep.ss

:F:FÖylemi diyosunn

kız will smith i tanımıyon mu 😱 @OzaN seni acemi üye yapardı admin olsa:A
ben-efsaneyim-i_am_legend_film-izle-afis-resim-picture-movie-poster.jpg
öyle resimden ismi yok birşeyi yok nasıl bileyim şimdi oynadığı filmlere baktımda siyah giyen adamlardan tanıdım :A birde çılgın ikiliyi izlemiştim :F

gözlüklü brody falanmı :)

will smith ünlü oyuncudur kız hiçmi bir filmine denk gelmedin kızz:F

öyle resimden ismi yok birşeyi yok nasıl bileyim şimdi oynadığı filmlere baktımda siyah giyen adamlardan tanıdım :A birde çılgın ikiliyi izlemiştim :F

http://televizyongazetesi.com/cesur.../123541?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Yazarin ismini okumayinca bu yazi senin yazin sandim Emre)) ama ne dogru yazmis)@xemrexxx
selin demiratar da kösemin kadrosuna katilmiş diyolla hande dogandemir ve müge bozdan sonra 3. Tokadi yiyen çiğdem artik diziyi birakmali bence:A @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @cookies @Forumdash @Dosi @EFE UYSAL

Muhteşem yüzyıl bile izlememiştim ben ama murat için baktım bu yılkı kösem geçen yılkır ezaletten dolayı izlenmedi ertuğrul gibi bol aksiyonluydu ayoll harem yoktu :F
İlk my'yi ben de izlmiştşm de kösemleri izlemedim baktım entrika senaryoları, oyunculuklar, çekimler hep birbirinin taklidiydi. :A