hahhaha aa sana sen önce git kanalımızdan dizi izle tribi gelmiş benceDağ 1 izleyeyim dedim, Kanal D'm bana engel oldu. 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 56461
@Çiğdem- @xBUGRAx @Billy Kane @mrt-06 @Forumdash
hahhaha aa sana sen önce git kanalımızdan dizi izle tribi gelmiş benceDağ 1 izleyeyim dedim, Kanal D'm bana engel oldu. 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 56461
@Çiğdem- @xBUGRAx @Billy Kane @mrt-06 @Forumdash
Yeni sezon başlasın, izleyeceğim tabi.
yarın bismillah diyorsun zatenYeni sezon başlasın, izleyeceğim tabi.![]()
FOX'tayken bir ara hafta içi yayınlanıyordu, hatta Fatih Portakal'ın ana haberi akşam 9 muydu 10 muydu.Ne zaman izledin en son ÇD'yi.![]()
FOX'tayken bir ara hafta içi yayınlanıyordu, hatta Fatih Portakal'ın ana haberi akşam 9 muydu 10 muydu.O dönem severek izliyordum.
![]()
aa şimdide kadın sevgilimi yapmış 😱😱😱 @Harunnn60sultanım böyle kafaları karıştırır basının aklı karışmış oh olsun@mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 56473
bu arada meryoşum st.petersburgta çekim yapıyormuş cingöz recainin rusyada geçen bölümleri mi vardı@gizem ak @Forumdash
herkes senin erkek düşkünü mü olsun istiyorsun
hhahah ayy takıl takıl erkekleri tüketti ayoll kadınlara geçmişherkes senin erkek düşkünü mü olsun istiyorsun![]()
hhahah ayy takıl takıl erkekleri tüketti ayoll kadınlara geçmiş![]()
çok az kaldı hogathadan toptan kurtulucaz
Bilmiyorum ama geçen gün bu fotoğraf geldi Rusça yazılar var demek ki varmış.çok az kaldı hogathadan toptan kurtulucazfındık toplarken ölüsünü bulacaklar
neyse @Aserat soralım bari cingöz recai nin yurtdışında geçen sahneleri mi varm eryoşum rusyada ne sahnesi çekiyor![]()
meriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudurBilmiyorum ama geçen gün bu fotoğraf geldi Rusça yazılar var demek ki varmış.
![]()
ıyy bu kızda zaten çok gözüme batmaya başladı bu günlerdemeriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudur![]()
ecünnü listende kaçıncı sıradaıyy bu kızda zaten çok gözüme batmaya başladı bu günlerde![]()
Aslında yakışmışlar Vatanım Sensin ve Söz bittikten sonra bu ihtimal düşünülebilir.meriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudur![]()
boran kalmış ecünnüler içinde dizideki ve bu zirveye oynarlar ayollecünnü listende kaçıncı sırada![]()