TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Sen artık çocuklarının anası evinin hanımı olacan seni biri ile baş göz etmek lazım yoksa bu leke ile yaşanmaz.:A @Yiğitt

Bana bucak saplandı ölmedim sen neyin kafasını yaşıyorsun. Bildiğin olumsuz biriyim ben. İtaat edeceksin:A
Bi kafana sıkmama bakar. @Harunnn60 yanlış yere isabet almış. :A

Sokak sanati cookiesten sonra dark ile Harun'u da yedi,bunu fark eden ekip oldukça şaşırmış oldu,dizikolike dokunmaması ona ilgi olduğundanmı acaba yoksa başka bir plan düşündüğünden mi karışık bir durum,bu arada özgür ile ailesi ekibin kanını balalım içecek mi? Bu durumdan habersiz ekibi sürprizler bekliyor.yardımcım cookiesi sokak sanati yedi artık ekipte birkaç kişi kalmış oldu sanırım.bu arada sokak sanati öbür bölümlerde başka kişileri de yiyecek mi bakalım,emeğine sağlık @mrt-06 iyi bir bölüm olmuş:)
Teşekkürler. :D sokak sanati'nı sen yönetiyorsun artık. :A

Bende maç seyrettim biraz özlesin forum
Yorumunu bekliyorum. :D

Çok sıkıcı bi ekip zaten çok bile katlandın kör ( @DarkLeqenD ) ile topal ( @denizz19 'a) :A
Hiç sorma, seni bekleyene kadar kimlerle muhattap olmak zorunda kaldım. :A Hasta bakıcı oldum be. :T:

Sadece beyin çalışıyor galiba. Kalp duygu falan yok sen çok güvenme benim aşkıma.:A
Sadece beynin çalışsaydı beni de yemeye çalışırdın. :F Gerçi ben her zaman tedbirliyimdir, ona izin vermezdim. :A