Bu uyarlama işi ciddiye binerse izlerim belki de biraz daha detay duymak lazım.biz tamamını izleyip konuşuyoruz birce olmazsa @ozgur2113 sedefi de olabilir ama dizi tek sezonluk olmalı anne gibi
Bu uyarlama işi ciddiye binerse izlerim belki de biraz daha detay duymak lazım.biz tamamını izleyip konuşuyoruz birce olmazsa @ozgur2113 sedefi de olabilir ama dizi tek sezonluk olmalı anne gibi
Meryem Uzerli'yi de her yere dahil ediyorsun. Kadın Eşkiya'da değil mi zaten.
ayol ayırırız o diziden nolacak :a tam meryoşluk rol @faruk @Forumdash izlemiştir o da katılıyordur bu yorumumaMeryem Uzerli'yi de her yere dahil ediyorsun. Kadın Eşkiya'da değil mi zaten.
ilk sezon zaten 7 bölüm yani 2.5 hayat şarkısı bölümü ka hemen izlersin benceBu uyarlama işi ciddiye binerse izlerim belki de biraz daha detay duymak lazım.
Biliyorum zaten mini diziymiş. O zaman haberini şimdiden açsak mı bilemedim.ayol ayırırız o diziden nolacak :a tam meryoşluk rol @faruk @Forumdash izlemiştir o da katılıyordur bu yorumuma
ilk sezon zaten 7 bölüm yani 2.5 hayat şarkısı bölümü ka hemen izlersin bence
2.sezonu olacak gibiBiliyorum zaten mini diziymiş. O zaman haberini şimdiden açsak mı bilemedim.
Medyapım uyarlıyordur bence bunu UEK'in yurt dışı başarısından dolayı. Meryem bence ajan rolüne devam etsin Eşkiya'da hem rolü baya sevildi hemde kırık Türkçe'siyle, aksanıyla bu dizinin uyarlamasında hangi role girebilir ki? Olmuyor bak gördün Gecenin Kraliçesi'nde. Aksanına uygun rollerde olması lazım bence.ayol ayırırız o diziden nolacak :a tam meryoşluk rol @faruk @Forumdash izlemiştir o da katılıyordur bu yorumuma
ilk sezon zaten 7 bölüm yani 2.5 hayat şarkısı bölümü ka hemen izlersin bence
Bomba gibi geliyoruz yine, bunlar yeni sezon işi demi yazlık değil.
Tabiki benim açtığım dizidir.
Beren Saat yaz dizisinde oynayacak tabi
Sen beni etiketlerdin teyzemm
Beren intihar etmiş ibrahim çelikkol nedir ayoll @sokak sanati partner olsa daha uyumlu olurlar @mrt-06
kadir inanırında illa kızları en sinir olduklarımdan seçilecek yanı şaşırmadım @destere nin hosuna gider ama
eskimolar foklara baka baka fok balığına dönmüşler demekki coğrafya canlıları birbirine benzeştiriyormuş darwin abimiz haklı
Meryem Uzerli'yi de her yere dahil ediyorsun. Kadın Eşkiya'da değil mi zaten.
bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem akBiliyorum zaten mini diziymiş. O zaman haberini şimdiden açsak mı bilemedim.
gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşuMedyapım uyarlıyordur bence bunu UEK'in yurt dışı başarısından dolayı. Meryem bence ajan rolüne devam etsin Eşkiya'da hem rolü baya sevildi hemde kırık Türkçe'siyle, aksanıyla bu dizinin uyarlamasında hangi role girebilir ki? Olmuyor bak gördün Gecenin Kraliçesi'nde. Aksanına uygun rollerde olması lazım bence.
Geçen gün birisi Tuba'ya teklif bile gitmemiş dedi. Yalan haberdir o.bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 56233
ooo ne güzel kaan kenanın emrinde olur @sokak sanatibu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu
ayol tubişe kim öyle bir rolü teklif eder bir @Forumdash ın ay yapım başrol veriyor o da berene inat olsun diye ama olsa iyi olurdu elçinciğim her hafta ne ka iyi oyuncu olduğunu göstermiş olurdu neyse @Çiğdem- unutturma da korişi harem ağası olarak şu diziye kakalayalımGeçen gün birisi Tuba'ya teklif bile gitmemiş dedi. Yalan haberdir o.
kız orada son peygamber de var @Harunnn60ooo ne güzel kaan kenanın emrinde olur @sokak sanati
aaaa sıra kenanıma geldi tabi diziyi izlemeyebilirim ilk defa kenanınayol tubişe kim öyle bir rolü teklif eder bir @Forumdash ın ay yapım başrol veriyor o da berene inat olsun diye ama olsa iyi olurdu elçinciğim her hafta ne ka iyi oyuncu olduğunu göstermiş olurdu neyse @Çiğdem- unutturma da korişi harem ağası olarak şu diziye kakalayalım
kız orada son peygamber de var @Harunnn60
kız bırak kenanı önemli olan koriş adama yeni rol lazım bence harem ağası olsun süper oynaraaaa sıra kenanıma geldi tabi diziyi izlemeyebilirim ilk defa kenanın
Dolunay dizisine alalım onu ayollkız bırak kenanı önemli olan koriş adama yeni rol lazım bence harem ağası olsun süper oynar
koriş rolünü tekrar etmesin bak mesela şu sahnede nasıl oynarDolunay dizisine alalım onu ayoll
Hhahah kenanımın dizsinde olmasını isterim tabi ayoll senide çekmiş oluruz diziye yoksa sülümana rakip görüp diziyi kötüler durursun kıskanclığına ertuğrulu gibikoriş rolünü tekrar etmesin bak mesela şu sahnede nasıl oynar
ayol bir meral okay yazmayacağı için diğer diziler bize rakip olamazHhahah kenanımın dizsinde olmasını isterim tabi ayoll senide çekmiş oluruz diziye yoksa sülümana rakip görüp diziyi kötüler durursun kıskanclığına ertuğrulu gibi
Meryem'i izlesen ne olacaktı sanki o role uygundu. Hem zaten dizinin senaryosu da çalıntıydı Acı Aşk'tan. Hayır TMC ile kapıştığı dizinin senaryosu da düzgün bir şeye benzeseydi.bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
gecenin kraliçesinde meryoşu izleyemedik ki sözleşmeden dolayı haftada 4 gün 8er saat sette bulunmuş sahneleri çok azdı.ss neyse O3 artık düzgün işler yapıyor bir sonraki dizide bol bol izleriz meryoşu
Ay Yapım kolay kolay vazgeçmez gibi Tuba'dan. 😛 Yurt dışı satışlarından dolayı herhalde devamlı çalışıyor, başka neden bulamıyorum ben.ayol tubişe kim öyle bir rolü teklif eder bir @Forumdash ın ay yapım başrol veriyor o da berene inat olsun diye ama olsa iyi olurdu elçinciğim her hafta ne ka iyi oyuncu olduğunu göstermiş olurdu neyse @Çiğdem- unutturma da korişi harem ağası olarak şu diziye kakalayalım
kız orada son peygamber de var @Harunnn60
pek bir satış olduğu yok artık 140 dk ye çıkınca süreler millet temkinli yaklaşıyor yurtdışında 40 dklik bölümler halinde yayınlanıyor akıcı olmayan dizileri alan yokMeryem'i izlesen ne olacaktı sanki o role uygundu. Hem zaten dizinin senaryosu da çalıntıydı Acı Aşk'tan. Hayır TMC ile kapıştığı dizinin senaryosu da düzgün bir şeye benzeseydi.
Ay Yapım kolay kolay vazgeçmez gibi Tuba'dan. 😛 Yurt dışı satışlarından dolayı herhalde devamlı çalışıyor, başka neden bulamıyorum ben.
bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
Gızlar kim? Bu arada Kenan ne ara sakal uzatacak film çekimi yapıyor. Eminmiyiz bu sezon başlayacana?bu arada fatih için kadro bu diyolla @sokak sanati na inme iner artık bir üye daha azaldık @xBUGRAx @Forumdash @Harunnn60 @denizz19 @cookies @ozgur2113 @gizem ak
elçinle Tuba tanıyamadınmı bilmiyorum O3 ten sorumlu kişi kimdi forumdaGızlar kim? Bu arada Kenan ne ara sakal uzatacak film çekimi yapıyor. Eminmiyiz bu sezon başlayacana?