- Reaksiyon puanı
- 29,284
- Puanı
- 1,060
Ben bilmem @MayısKralı bilir o bana öyle dediKanallar eski dizileri vermiyor artık.
Ben niye -15 aldım ki oyumu göndermiştim.![]()
Ben bilmem @MayısKralı bilir o bana öyle dediKanallar eski dizileri vermiyor artık.
İlk hafta Görkem başka birindeydi, @MayısKralı oylama zamanı bana teklif etti kırmadım kabul ettim. O hafta aldığım puan final puanı hatta birincilik alabilecekken oy göndermediğim için beşinci oldum. Ondan sonra tam 3 haftadır elenme potasındayım kaldı ki bana kim ne diyorsa dikkate alıyorum. Buna rağmen oy gelmiyorsa kasıt ararım bunda.En sevdiğin karakterin bile dizide 10`larca sevmediğin sahnesi olabilir. Bu nasıl bir mantık?![]()
önemli bir ismi aldın bakalım başarılar![]()
Onun yarışmacısı mıyımSenin yarışmacın ya ondandır![]()
Nasıl yaniSanırım beni de pek sevmiyor![]()
Kanallar eski dizileri vermiyor artık.
Ay ben bi ara Kenan İmirzalıoğlu'yla bile en sonlardaydım sonradan açıldım, sen de öyle olabilirsin.İlk hafta Görkem başka birindeydi, @MayısKralı oylama zamanı bana teklif etti kırmadım kabul ettim. O hafta aldığım puan final puanı hatta birincilik alabilecekken oy göndermediğim için beşinci oldum. Ondan sonra tam 3 haftadır elenme potasındayım kaldı ki bana kim ne diyorsa dikkate alıyorum. Buna rağmen oy gelmiyorsa kasıt ararım bunda.
Yok, Nergis Kumbasar onun yarışmacısı ya ondan düşük almıştır dedimOnun yarışmacısı mıyım
Nasıl yani![]()
Ben zirveden dibe düştüm amaAy ben bi ara Kenan İmirzalıoğlu'yla bile en sonlardaydım sonradan açıldım, sen de öyle olabilirsin.
Yok, Nergis Kumbasar onun yarışmacısı ya ondan düşük almıştır dedim![]()
Olsun, sen yine de çekilme boşverBen zirveden dibe düştüm ama![]()
![]()
Peki öyle olsun haftaya son bir şans veriyorumOlsun, sen yine de çekilme boşverElbet yüksek alırsın
![]()
TV8 bile yan kanal açtı daha kendi akışını zor dolduruyor yan kanalda ne yayınlanıyor merak ediyorum.FOX 2 açılsın.Unutma Beni'yi verse yeter sabah akşam. Deniz Yıldızı'da bin bölümdü. Deniz Yıldızı Show'a geçince elem yapamamıştım.
![]()
TV8 bile yan kanal açtı daha kendi akışını zor dolduruyor yan kanalda ne yayınlanıyor merak ediyorum.
Fox'un ben haber kanalı açmasını çok istiyorum şahsen.Yok birde elem yapsaydın çok gereksiz bir transferdi, yoktan yere Show Haber'i de etkiledi.
![]()
En yüksek puanı sana vereceğim günler de gelecek.![]()
Ve son olarak @Aserat'ın oyları geliyor
8 - Burçin Terzioğlu
7 - Nergis Kumbasar
6 - Yiğit Özşener
5 - Mehmet Özgür
4 - Kaan Urgancıoğlu (Neslihan için de gönderilse sırıtmazmış)
3 - Halit Ergenç (Daha etkili sahneler lazım potansiyeli çok büyük)
2 - Eda Ece
1 - Görkem Sevindik (Sürekli oyunculuğun geri planda olduğu sahneler seçiliyor)
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
aaaa burada hesap soracak kişi benim ayoll rolleri değişme![]()
![]()
![]()
Ettimya ayoll sende beni tebrik etArtık yemiyorsun sende bakıyorum benim oyunları.
Neyse baba zirvede tebrik et beni![]()
@Bully'nin bıraktığı haftada 2. sıra da yer alıp, zirveyi kıl payı kaçırmam sevindirici. @denizz19'un verdiği sürpriz ve şaşırtıcı 1 puan olmasa zirvede yer alırdım tahminen. Oy veren herkese teşekkürler.
Burçin Terzioğlu'nun elenmesine çok üzüldüm, hemde diskalifiye olarak. Geçmiş olsun. @eskici
Beni kıl payı geçerek zirvede yer aldın, büyük tebrikler.@sokak sanati
Hem puan alan, hemde ilk yarışma tecrübemde bana yardımcı olan @Çiğdem- tebrikler ve teşekkürler.![]()
Ettimya ayoll sende beni tebrik et![]()
![]()
![]()
Haksız verdiğin puanlarla ama elbet hesabı sorulur ayollKil payı değildir o baya hakederek 1.oldum sende biraz @Billy 'nin ekmeğini ye sonra yol alırsın. 4 şeritli.
Sonunda seni zirveden indirdim.
@mrt-06 şahanesin yaa![]()
Kaan ve Halit favorim.Kil payı değildir o baya hakederek 1.oldum sende biraz @Billy 'nin ekmeğini ye sonra yol alırsın. 4 şeritli.
Sonunda seni zirveden indirdim.
@mrt-06 şahanesin yaa![]()