Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 4.Hafta Sonuçları

Ve son olarak @Aserat'ın oyları geliyor :A

8 - Burçin Terzioğlu
7 - Nergis Kumbasar
6 - Yiğit Özşener
5 - Mehmet Özgür
4 - Kaan Urgancıoğlu (Neslihan için de gönderilse sırıtmazmış)
3 - Halit Ergenç (Daha etkili sahneler lazım potansiyeli çok büyük)
2 - Eda Ece
1 - Görkem Sevindik (Sürekli oyunculuğun geri planda olduğu sahneler seçiliyor)

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
Assolist misali en son çıkmışım sahneye. :A

Ve son olarak @Aserat'ın oyları geliyor :A

8 - Burçin Terzioğlu
7 - Nergis Kumbasar
6 - Yiğit Özşener
5 - Mehmet Özgür
4 - Kaan Urgancıoğlu (Neslihan için de gönderilse sırıtmazmış)
3 - Halit Ergenç (Daha etkili sahneler lazım potansiyeli çok büyük)
2 - Eda Ece
1 - Görkem Sevindik (Sürekli oyunculuğun geri planda olduğu sahneler seçiliyor)

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane

Güzel puan, çok teşekkürler. :)

Vadi sahnesi koyma dediniz koymadım, Söz sahnesi ekle benden tam puan dediniz herkes 2-1 puan vermiş. Ben yarışmadan çekiliyorum, herkese bol şanslar.

@Bully'nin bıraktığı haftada 2. sıra da yer alıp, zirveyi kıl payı kaçırmam sevindirici. @denizz19'un verdiği sürpriz ve şaşırtıcı 1 puan olmasa zirvede yer alırdım tahminen. Oy veren herkese teşekkürler. :)

Burçin Terzioğlu'nun elenmesine çok üzüldüm, hemde diskalifiye olarak. Geçmiş olsun. @eskici

Beni kıl payı geçerek zirvede yer aldın, büyük tebrikler. :) @sokak sanati

Hem puan alan, hemde ilk yarışma tecrübemde bana yardımcı olan @Çiğdem- tebrikler ve teşekkürler. :A

@Bully'nin bıraktığı haftada 2. sırada yer alıp, zirveyi kıl payı kaçırmam sevindirici. @denizz19'un verdiği sürpriz ve şaşırtıcı 1 puan olmasa zirvede yer alırdım tahminen. Oy veren herkese teşekkürler. :)

Burçin Terzioğlu'nun elenmesine çok üzüldüm, hemde diskalifiye olarak. Geçmiş olsun. @eskici

Beni kıl payı geçerek zirvede yer aldın, büyük tebrikler. :) @sokak sanati

Hem puan alan, hemde ilk yarışma tecrübemde bana yardımcı olan @Çiğdem- tebrikler ve teşekkürler. :A
önemli bir ismi aldın bakalım başarılar :A