Kötü ise bırakırım sen kendi halineUmarım diğer puanlardan da memnun kalırsın![]()
Bak bunların hepsi kalman için bir işaretvay süper başladık.Tam çıkacakken kaderin cilvesi galiba bu puan.
![]()
Ben öyle bir şey demedimKötü ise bırakırım sen kendi haline![]()
İma ettin kara mercimekBak bunların hepsi kalman için bir işaret
Ben öyle bir şey demedim![]()
Yok yahu maksat heyecan heyecan olsunİma ettin kara mercimek![]()
Sunuculuk deneyimin henüz iddialı değil pişmen gerekYok yahu maksat heyecan heyecan olsun![]()
EdiyoruzOylamaya devam etsek?![]()
Seni Allah almaya .ssSırada yarışmamızın bu haftaki sunucusu benim kalite kokan oylarım![]()
8 puan: Kaan Urgancıoğlu
7 puan: Halit Ergenç
6 puan: Burçin Terizoğlu
5 puan: Yiğit Özşener
4 puan: Eda Ece
3 puan: Mehmet Özgür
2 puan: Nergis Kumbasar
1 puan: Görkem Sevindik
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
Ediyoruz![]()
Seni bi pişiririm görürsün kotkafaSunuculuk deneyimin henüz iddialı değil pişmen gerek![]()
Az önce ima ettiğim şey buydu işteSeni Allah almaya .ss
Sen ne anlarsın oyunculuktan anlasan Sedef Avcı'yı favorin yapmazsınSeni bi pişiririm görürsün kotkafa
Az önce ima ettiğim şey buydu işte![]()
Öyle deme ama elbet iyi puanlar da geleceketmesen de olurmuş.@ozgur2113
Onu karıştırma şimdiSen ne anlarsın oyunculuktan anlasan Sedef Avcı'yı favorin yapmazsın![]()
Bu @FaJi nin de Nergis'le Yıldızı barışmadıÖyle deme ama elbet iyi puanlar da gelecek
Onu karıştırma şimdi
@FaJi oylarıyla devam ediyoruz
8- Halit Ergenç (Kanuni'nin son zamanlarını harika oynadı Halit Ergenç)
7- Yiğit Özşener
6- Mehmet Özgür
5- Kaan Urgancıoğlu
4- Burçin Terzioğlu
3- Eda Ece
2- Görkem Sevindik
1- Nergis Kumbasar
@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @*YıldırıM* @Bully@S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock@batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane
Sanırım beni de pek sevmiyorSenin yarışmacın ya ondandır![]()
Ay seni kim sevsinSanırım beni de pek sevmiyor![]()