Yıldızlar Yarışıyor 7.Sezon | 4.Hafta Sonuçları

En sevdiğin karakterin bile dizide 10`larca sevmediğin sahnesi olabilir. Bu nasıl bir mantık? :D
İlk hafta Görkem başka birindeydi, @MayısKralı oylama zamanı bana teklif etti kırmadım kabul ettim. O hafta aldığım puan final puanı hatta birincilik alabilecekken oy göndermediğim için beşinci oldum. Ondan sonra tam 3 haftadır elenme potasındayım kaldı ki bana kim ne diyorsa dikkate alıyorum. Buna rağmen oy gelmiyorsa kasıt ararım bunda.

İlk hafta Görkem başka birindeydi, @MayısKralı oylama zamanı bana teklif etti kırmadım kabul ettim. O hafta aldığım puan final puanı hatta birincilik alabilecekken oy göndermediğim için beşinci oldum. Ondan sonra tam 3 haftadır elenme potasındayım kaldı ki bana kim ne diyorsa dikkate alıyorum. Buna rağmen oy gelmiyorsa kasıt ararım bunda.
Ay ben bi ara Kenan İmirzalıoğlu'yla bile en sonlardaydım sonradan açıldım, sen de öyle olabilirsin. :D

Onun yarışmacısı mıyım :D

Nasıl yani :D
Yok, Nergis Kumbasar onun yarışmacısı ya ondan düşük almıştır dedim :F

FOX 2 açılsın. :A Unutma Beni'yi verse yeter sabah akşam. Deniz Yıldızı'da bin bölümdü. Deniz Yıldızı Show'a geçince elem yapamamıştım. :F
TV8 bile yan kanal açtı daha kendi akışını zor dolduruyor yan kanalda ne yayınlanıyor merak ediyorum. :F

Fox'un ben haber kanalı açmasını çok istiyorum şahsen. :D Yok birde elem yapsaydın çok gereksiz bir transferdi, yoktan yere Show Haber'i de etkiledi. :T:

TV8 bile yan kanal açtı daha kendi akışını zor dolduruyor yan kanalda ne yayınlanıyor merak ediyorum. :F

Fox'un ben haber kanalı açmasını çok istiyorum şahsen. :D Yok birde elem yapsaydın çok gereksiz bir transferdi, yoktan yere Show Haber'i de etkiledi. :T:

Buçukmuş çeyrek bile değil. :A Ben de istiyorum Fatih ve İsmail haftada 1 program yapsın orda tamamen gitmesin de. :D Ama Show'da yılların villasını bile değiştirmişler apartmana taşınmıştı başroller o tat yoktu. :F

En yüksek puanı sana vereceğim günler de gelecek. :A

Var mı sahne önerin.:A

Ve son olarak @Aserat'ın oyları geliyor :A

8 - Burçin Terzioğlu
7 - Nergis Kumbasar
6 - Yiğit Özşener
5 - Mehmet Özgür
4 - Kaan Urgancıoğlu (Neslihan için de gönderilse sırıtmazmış)
3 - Halit Ergenç (Daha etkili sahneler lazım potansiyeli çok büyük)
2 - Eda Ece
1 - Görkem Sevindik (Sürekli oyunculuğun geri planda olduğu sahneler seçiliyor)

@Çiğdem- @pompy @mrt-06 @denizz19 @sokak sanati @eskici @S.G.A.T. @vadikızı @mesmeso61 @MasacRE- @FaJi @turkuazz @Sherlock @batuhankaralar @Tzira @Yakamoz-Asi @Aserat @Billy Kane

Zaten elenmesem Neslihan içinde kullanacaktım sahneyi. İkisi de şahane sahnede.:D

aaaa burada hesap soracak kişi benim ayoll rolleri değişme
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Artık yemiyorsun sende bakıyorum benim oyunları.:A

Neyse baba zirvede tebrik et beni:A

@Bully'nin bıraktığı haftada 2. sıra da yer alıp, zirveyi kıl payı kaçırmam sevindirici. @denizz19'un verdiği sürpriz ve şaşırtıcı 1 puan olmasa zirvede yer alırdım tahminen. Oy veren herkese teşekkürler. :)

Burçin Terzioğlu'nun elenmesine çok üzüldüm, hemde diskalifiye olarak. Geçmiş olsun. @eskici

Beni kıl payı geçerek zirvede yer aldın, büyük tebrikler. :) @sokak sanati

Hem puan alan, hemde ilk yarışma tecrübemde bana yardımcı olan @Çiğdem- tebrikler ve teşekkürler. :A

Kil payı değildir o baya hakederek 1.oldum sende biraz @Billy 'nin ekmeğini ye sonra yol alırsın. 4 şeritli.:A

Ettimya ayoll sende beni tebrik et :A :A :A

Sonunda seni zirveden indirdim.:A

@mrt-06 şahanesin yaa:Z