malum kişi izle dese izlersin anında ama.Hhahah bunu hep birlikte unuttuk galiba
malum kişi izle dese izlersin anında ama.Hhahah bunu hep birlikte unuttuk galiba
Hhahaha aaa çok peşimden kosuyordu ama izlettirene kadar baskı kuruyordumalum kişi izle dese izlersin anında ama.
Küsme huyu olmasa güzel olacaktaHhahaha aaa çok peşimden kosuyordu ama izlettirene kadar baskı kuruyordu
yarın izleyecem inş 1.bölümünü ona göre söylerim diziyi izleyip izlemiceğimi destereninde %3 dizisine bakmıs 1.bölümde bırakmıstımKüsme huyu olmasa güzel olacakta
güzelmi dizi yarın bakacam bendeUnder the domenin bir ust surumu sardi dizi 4. bolum cikti mi
Güzel sarıyor ama basroldeki kadın ve kızı tam sevemedim ölselerde kurtulsak Hatta dizide sevdigim tek kadın var o da siyah sacli kadin dizinin en basinda mezarliktakigüzelmi dizi yarın bakacam bende
Siste biri yere mi ne Anna yazmisti ya hani o Annayi arastirdim ben oyuncu kadrosundan ve buldum benim sevdigim siyahlı kızın akrabası hani siste gördüğü
Benim yorumumu okudun mu.1.Bölümü izledim aa vlla değişik bir dizi fantastik var ama korku gelirim daha yüksek diğer bölümlerinede bakacam spoide yorumumu yapayım @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06 @cookies
şehri sis kaplamış ve birşey var orada yaratıkmı bilmiyorum insanları yiyor sanırım bir kadının ağzını yüzünü yemiş şu kavga eden siyah saçlı kızı sevmedim gereksizdi dizide bakalım o sisin içinde olan yaratıkmıdır nedir görünücekmi bakalım ne olucak birde o suçlanan çocuk tecavüz etmedi bence o kıza dizideki eli ayağı düzgün tek oyuncu gibiydi
Okudum cnm şu kavga eden kadını demiyormusun dizideki en gereksiz sahneler onundu hatta niye sahne koymuslar ona anlamadımBenim yorumumu okudun mu.
Başrolde ki kadın herkesten daha akıllı bence yine adaletsiz davranmışsın sen.
Sarışın anneyi diyorumOkudum cnm şu kavga eden kadını demiyormusun dizideki en gereksiz sahneler onundu hatta niye sahne koymuslar ona anlamadım
Hhaha onu demiyorum ben ayoll ahırda kavga eden siyah saçlı kadını diyorumSarışın anneyi diyorum
Evet o gereksiz zaten.Hhaha onu demiyorum ben ayoll ahırda kavga eden siyah saçlı kadını diyorum
bende suçlanan oğlanı beğendim suçsuz çıkacak gibi dşünüyorum
tuhaf bir dizi ama o sis olayı ilgi çekici evet bakalım onları yiyen neymişEvet o gereksiz zaten.
Bence de öyle olur genelde suçlu suçsuz çıkar filan. Diziyi beğendin yani zaten tam yazlık dizi.
Bunun filmini izlemedin galiba sen Filmi çok güzel izle derim.tuhaf bir dizi ama o sis olayı ilgi çekici evet bakalım onları yiyen neymiş
aaa yok izlemedim spoi olmasın izlememBunun filmini izlemedin galiba sen Filmi çok güzel izle derim.
Film de karakterler yok zaten sadece ana konuyu almışlar filmde süpermarkete saklanıyorlar burada ise avm'ye. Bence bi ara izle derim sonu çok şaşırtıcı çünkü etkilenirsin baya.aaa yok izlemedim spoi olmasın izlemem
Baktım da alakası yok.