FF denizz19

Yani ne diyeyim.:D

Her Güzelin kusuru vardır derler gerci bu bana kusur olarak gelmiyor ama size göre :A

Hangimiz eskisi gibiyiz ki Atacanim :)

Şarkı yazıyorum bazen cover yapıyordum ama pek değersiz hale getirmek istemiyorum. Çok kişiye benzetiliyorum :A

:FKomik bir yorum yapardın sen ama neyse

Total olunmaz, doğulurdu @denizz19 di mi? :A O yüzden o sevgi azalabilir ama hiç biteceğe benzemiyor, rahat olabilirsin. :A

AB görünümlü bir Total'sin biliyorsun değil mi? :A Daha içler acısı bir durum. :A

:Fdenizz o zaman total olarak doğmuş mu oluyor Esraa

Kendisi forumda en eski tanıdıklarımdan biridir. 5 senedir düzenli olarak iletişimimiz devam ediyor. Ben onu o da beni çok iyi tanır, kendisini çok severim umarım arkadaşlığımız bir gün reelde de devam eder. :bhr: @denizz19

Sıla dediğimizde ilk akla gelen isim. Eğlenceli ve enerji dolu bir kişiliği var. Sesini beğeniyorum bu arada.

Kendisi forumda en eski tanıdıklarımdan biridir. 5 senedir düzenli olarak iletişimimiz devam ediyor. Ben onu o da beni çok iyi tanır, kendisini çok severim umarım arkadaşlığımız bir gün reelde de devam eder. :bhr: @denizz19
Teşekkürler can kardeş :D Paylaşım yüksek günden güne daha da artıyor Allah(cc) bozmasın :A

Sıla dediğimizde ilk akla gelen isim. Eğlenceli ve enerji dolu bir kişiliği var. Sesini beğeniyorum bu arada.
Sağ olasın Ömercan :A Ben de beğeniyorum kendimi :F