Zayıfsın, şişmen şart.Valla fiziğim gayet iyidir benim ne gördün ki ne bekliyorsun plajda boy gösteriyorum
Zayıfsın, şişmen şart.Valla fiziğim gayet iyidir benim ne gördün ki ne bekliyorsun plajda boy gösteriyorum
Tamam kalıbımın adamı değilim ama fena da değilim abartma kızZayıfsın, şişmen şart.
Senin şöyle sporla kas yaparak bir 80 olman şart. Ama ilk hedefin 75 olsun o kadar da üstüne gitmeyeyim.Tamam kalıbımın adamı değilim ama fena da değilim abartma kız
Olunca sana atacağım fotoSenin şöyle sporla kas yaparak bir 80 olman şart. Ama ilk hedefin 75 olsun o kadar da üstüne gitmeyeyim.
Bildirimler senden ama sen değilsin gibi..Sanmıyorum ama.saygı duyarim
Ben de fiziksel olarak demedim belki
Yani ne diyeyim.
Her Güzelin kusuru vardır derler gerci bu bana kusur olarak gelmiyor ama size göre
Hangimiz eskisi gibiyiz ki Atacanim
Şarkı yazıyorum bazen cover yapıyordum ama pek değersiz hale getirmek istemiyorum. Çok kişiye benzetiliyorum
Total olunmaz, doğulurdu @denizz19 di mi? O yüzden o sevgi azalabilir ama hiç biteceğe benzemiyor, rahat olabilirsin.
AB görünümlü bir Total'sin biliyorsun değil mi? Daha içler acısı bir durum.
"Aynen"in olmamışa döndü.Çok bozdu çok.
Aslında @mrt-06'nın mesajını görünce öylesine aklıma geleni yazdım yoksa memnunuz kendisinden.
Evet bayağı hızlı bir dönüş oldu."Aynen"in olmamışa döndü.
Eleştiriye kapalı oldugunuz için böyle hislere kapiliyorsunuz ama dedigim gibi sana karşı hiçbir art niyetim yok emin olabilirsinBildirimler senden ama sen değilsin gibi..
Teşekkürler can kardeş Paylaşım yüksek günden güne daha da artıyor Allah(cc) bozmasınKendisi forumda en eski tanıdıklarımdan biridir. 5 senedir düzenli olarak iletişimimiz devam ediyor. Ben onu o da beni çok iyi tanır, kendisini çok severim umarım arkadaşlığımız bir gün reelde de devam eder. @denizz19
Sağ olasın Ömercan Ben de beğeniyorum kendimiSıla dediğimizde ilk akla gelen isim. Eğlenceli ve enerji dolu bir kişiliği var. Sesini beğeniyorum bu arada.
Yap o zamanDeniz'ciğime yorum yapmamışım, hayret.