Sizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şerefÇalışkan editör.
Sizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şerefÇalışkan editör.
Yönetici ol artık sen renk değişikliği yapalım sanaSizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şeref
Yok be Tuğbacan böyle iyiyim editörken kahrım çekilmiyor yönetici olsam ne olur acabaYönetici ol artık sen renk değişikliği yapalım sana
Ay o zaman hiç gerek yok kahır çekeceksek Lacivert açıyor zaten seni 😛Yok be Tuğbacan böyle iyiyim editörken kahrım çekilmiyor yönetici olsam ne olur acaba
Bak bak hemen sattı insan pohpohlar birazAy o zaman hiç gerek yok kahır çekeceksek Lacivert açıyor zaten seni 😛
Anında çark ederim Kendin olacakları söyledin ben ne yapabilirim yoksa saf saf ne güzel olurdu diyordum benBak bak hemen sattı insan pohpohlar biraz
Onlar işin gırgırı canımAnında çark ederim Kendin olacakları söyledin ben ne yapabilirim yoksa saf saf ne güzel olurdu diyordum ben
Yakışırdı ama ne bileyim 🙄Onlar işin gırgırı canım
Ben üniversiteliyim benim vizelerim var, finallerim var, askerliğim var var da varYakışırdı ama ne bileyim 🙄
İşe alırken bile bu kriterler önemli doğru söylüyorsun bizde de böyle kriterler vardı bunu bildiğimiz iyi olduBen üniversiteliyim benim vizelerim var, finallerim var, askerliğim var var da var
Askerliğe bir süre daha var yani üniversite seneye son ama hemen gider miyim bilmiyorum Aman almazsanız almayın sanki can atıyordumİşe alırken bile bu kriterler önemli doğru söylüyorsun bizde de böyle kriterler vardı bunu bildiğimiz iyi oldu
oooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱Askerliğe bir süre daha var yani üniversite seneye son ama hemen gider miyim bilmiyorum Aman almazsanız almayın sanki can atıyordum
Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi. Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaralarıoooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱
Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi. Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaraları
Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayakAmanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim
Zararsızım ben bıraktım ayrıca o işleri hııh 🙄Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayak
Açar mısın biraz yani Fatih TerimiSevdigim bir üye.Konuları güzel olur hic tartışmadım galiba.Bu arada Gittikce de "Fatih Terimle`şen" üye.
Aslında çok net.Egosal büyümeAçar mısın biraz yani Fatih Terimi
Hmm ilginç aslında kendimi hiç egoist görmem normalde. Ego her insanda vardır ama ben oldum delisi degilimdir pek. Tam aksine daha toplumsalım ama senin görüşündür tabikiAslında çok net.Egosal büyüme