Sizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şerefÇalışkan editör.![]()
Sizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şerefÇalışkan editör.![]()
Yönetici ol artık sen renk değişikliği yapalım sanaSizlerden böyle sözler duymak ne güzel ne şeref![]()
Yönetici ol artık sen renk değişikliği yapalım sana![]()
Ay o zaman hiç gerek yok kahır çekeceksekYok be Tuğbacan böyle iyiyim editörken kahrım çekilmiyor yönetici olsam ne olur acaba
![]()
Ay o zaman hiç gerek yok kahır çekeceksekLacivert açıyor zaten seni 😛
Anında çark ederimBak bak hemen sattı insan pohpohlar biraz
![]()
Onlar işin gırgırı canımAnında çark ederimKendin olacakları söyledin ben ne yapabilirim yoksa saf saf ne güzel olurdu diyordum ben
![]()
Ben üniversiteliyim benim vizelerim var, finallerim var, askerliğim var var da varYakışırdı ama ne bileyim 🙄![]()
İşe alırken bile bu kriterler önemli doğru söylüyorsun bizde de böyle kriterler vardı bunu bildiğimiz iyi olduBen üniversiteliyim benim vizelerim var, finallerim var, askerliğim var var da var![]()
Askerliğe bir süre daha var yani üniversite seneye son ama hemen gider miyim bilmiyorumİşe alırken bile bu kriterler önemli doğru söylüyorsun bizde de böyle kriterler vardı bunu bildiğimiz iyi oldu![]()
oooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱Askerliğe bir süre daha var yani üniversite seneye son ama hemen gider miyim bilmiyorumAman almazsanız almayın sanki can atıyordum
![]()
Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi.oooo bir de posta koyuyor bana 😱😱😱😱😱😱
Amanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱Süper modumuza bak hele dönüşü muhteşem olmuş ama sen sağ gösterip sol vuracaksın gibi.Şeye benziyorsun bu halinle Parmaklıklar Ardında dizisinde Zerrin diye bir gardiyan vardı o da mahkumlara iyi davrandı başta sonra başlarını yaktı hınk demiş burnundan düşmüşsün yemem bu numaraları
![]()
Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayakAmanın a dostlar iftiraya maruz kalıyorum yetişiiin!! 😱😱😱
Sağ gösterip sol vuramam doğrusu tekwando da böyle bir şey öğretmediler direk pata küte dal dediler bize ben bunu bilir bunu söylerim![]()
Zararsızım ben bıraktım ayrıca o işleri hııh 🙄Bak bak bana diyene bak tekvando postası koyuyor bana bilirim o tekvandocuları izbandud gibi olurlar dayak yiyeceksem senden iyiyim ne yapalım kaderde varsa dayak![]()
Açar mısın biraz yani Fatih TerimiSevdigim bir üye.Konuları güzel olur hic tartışmadım galiba.Bu arada Gittikce de "Fatih Terimle`şen" üye.![]()
Aslında çok net.Egosal büyümeAçar mısın biraz yani Fatih Terimi![]()
Hmm ilginç aslında kendimi hiç egoist görmem normalde. Ego her insanda vardır ama ben oldum delisi degilimdir pek. Tam aksine daha toplumsalımAslında çok net.Egosal büyüme![]()