aaa burdada varmmıs doğru 7.bölümde şey olayı açığa çkıyordu doğru karıstırmısımYok kız abla bölümün sonuna baksana.
aaa burdada varmmıs doğru 7.bölümde şey olayı açığa çkıyordu doğru karıstırmısımYok kız abla bölümün sonuna baksana.
@sokak sanati senden çok daha kötü bir karakter o da kurgu mesela. Bakıcaz gelecek bölümleri bekle.Bu Kurgu geldi Dosi'yi buldu @Bully ile arami acilacakti nerdeyse ama iyi eğlendim sabah kendimi haksiz bulsamda savunmak zorunda kaldim beni mahçup etme hakli sebeplerim olsun
Zaten bu geçiş bölümü gibi oldu.aaa burdada varmmıs doğru 7.bölümde şey olayı açığa çkıyordu doğru karıstırmısım
@sokak sanati ilgi gördü halk sevdi haliyle ününe ün katti@sokak sanati senden çok daha kötü bir karakter o da kurgu mesela. Bakıcaz gelecek bölümleri bekle.
8.bölümü daha uzun süre beklemiş olacaz 2 kat heyecanla bekliyorum@sokak sanati senden çok daha kötü bir karakter o da kurgu mesela. Bakıcaz gelecek bölümleri bekle.
Zaten bu geçiş bölümü gibi oldu.
@sokak sanati'na spin-off da geliyor zaten. Birde bence yeni kötü fenomen @turkuazz olacak gibi ilk bölümünden dikkat çekti hemen.@sokak sanati ilgi gördü halk sevdi haliyle ününe ün katti
Halk beni benimseyemedi. Ayirma sevdiğimden beni
Yok 8. Bölüm bu Perşembe olacak ben bayramı daha erken sanıyordum gelecek hafta hiç olmaz muhtemelen.8.bölümü daha uzun süre beklemiş olacaz 2 kat heyecanla bekliyorum
Niye kendini zombi yaptırdınÖnemli değil canım. Bölümün sonunda yazıyor işte beni zombiye çevirip bağlamış @Dosi.
Öyle denk geliyor şimdi fark ettim cidden @Harunnn60
Kurgu işte.
Yazmayı unutmuşum kendimi. Sonra zombi olarak düşündüm.Niye kendini zombi yaptırdın
Şey diyorum kanka kendini akıllı zombi yapsan olmaz mı. Böyle gelişmiş zombi filan.Yazmayı unutmuşum kendimi. Sonra zombi olarak düşündüm.
@Dosi görüyon mu birde bana kızıyon ben kendimi yaratık yaptım.
Bende olsam ben de öldürmek isterdim düşünsene yanında kaldığın kız mahzende zombi besliyor. Harbi iyi manyak yazmışım seni.Haha benide yaratik yapsaydin bak @Bully sana toz kondurmuyor bu halinle. Bende öyle olsaydim belki bizde kıymetli olurduk beni öldürmek icin sabirsizlaniyormus beyefendi
Boşver canım ya ben kendimi ön plana çıkarmak istemiyorum.Şey diyorum kanka kendini akıllı zombi yapsan olmaz mı. Böyle gelişmiş zombi filan.
Benim elime düşmüş o artık yaşamaz. Yaşamamalı 😡 ona çok kötü kinlenmişimŞey diyorum kanka kendini akıllı zombi yapsan olmaz mı. Böyle gelişmiş zombi filan.
Yaninda kaldigi kiz demissin. Demek beni sevmiyor @Bully ya benim olacak ya kara toprağın yada ben kendimi öldürürüm. Manyakim zaten bakalim ne yapacamBende olsam ben de öldürmek isterdim düşünsene yanında kaldığın kız mahzende zombi besliyor. Harbi iyi manyak yazmışım seni.
Boşver canım ya ben kendimi ön plana çıkarmak istemiyorum.
Ölürsek birlikte ölürüz diyorsun yani.Benim elime düşmüş o artık yaşamaz. Yaşamamalı 😡 ona çok kötü kinlenmişim
Yaninda kaldigi kiz demissin. Demek beni sevmiyor @Bully ya benim olacak ya kara toprağın yada ben kendimi öldürürüm. Manyakim zaten bakalim ne yapacam
ooo süper haber bu cnm beklemek işkence olucaktı vlla@sokak sanati'na spin-off da geliyor zaten. Birde bence yeni kötü fenomen @turkuazz olacak gibi ilk bölümünden dikkat çekti hemen.
Dur bakalım belki 9. ve 10. bölümde yaptıklarınla sevilirsin yani kötülük anlamında.
Yok 8. Bölüm bu Perşembe olacak ben bayramı daha erken sanıyordum gelecek hafta hiç olmaz muhtemelen.
Ama klavye bozuldu nasıl olacak pek bilmiyorum.ooo süper haber bu cnm beklemek işkence olucaktı vlla
aaa @destere klavyen kırılsın demişti bana ve sende önceden kırılmıstı diye gülmüştün aha geldi başına işte cnmAma klavye bozuldu nasıl olacak pek bilmiyorum.
Çay döktüm hata bende ama göre göre oldu resmen.aaa @destere klavyen kırılsın demişti bana ve sende önceden kırılmıstı diye gülmüştün aha geldi başına işte cnm
leptopmu kullanıyordun cnm masa üstümü masa üstüyse klavye alabilirsin kurutmak çok zor çünkü ama leptoba dökülseydi daha kötü olurduÇay döktüm hata bende ama göre göre oldu resmen.
Öldüren ben olursam yaşamam herhalde takintili kişiler kolay kolay öldürmez sevdiğiniÖlürsek birlikte ölürüz diyorsun yani.
Senin ne işin var burda sahurdan dönmezdin forumaleptopmu kullanıyordun cnm masa üstümü masa üstüyse klavye alabilirsin kurutmak çok zor çünkü ama leptoba dökülseydi daha kötü olurdu
Kız abla Sivas'a masaüstü nasıl götüreyim laptop. Birde daha yeni 4. yılımızı kutlamıştık fındığımla.leptopmu kullanıyordun cnm masa üstümü masa üstüyse klavye alabilirsin kurutmak çok zor çünkü ama leptoba dökülseydi daha kötü olurdu
Takıntılı kişiler aslında sevdiği kişiyi kaybetmemek için daha çok manyaklaşır diye düşünüyorum.Öldüren ben olursam yaşamam herhalde takintili kişiler kolay kolay öldürmez sevdiğini
Senin ne işin var burda sahurdan dönmezdin foruma
son sahurlarımızı yapıyoruz cnm ezandan sonra geleyim dedim biraz takılıp yatarım bu ramazanıda devirdik geceleri daha aktif olurum artıkÖldüren ben olursam yaşamam herhalde takintili kişiler kolay kolay öldürmez sevdiğini
Senin ne işin var burda sahurdan dönmezdin foruma
aaaa gitti leptop deseneKız abla Sivas'a masaüstü nasıl götüreyim laptop. Birde daha yeni 4. yılımızı kutlamıştık fındığımla.
Sanırım yeni sevgili aman bilgisayar zamanı geldi.
Takıntılı kişiler aslında sevdiği kişiyi kaybetmemek için daha çok manyaklaşır diye düşünüyorum.