TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

Dark bir de destereye sapık diyorsun, içimizdeki asıl sapıkları gördün mü şimdi :A Adam bütün fantezilerini burada gerçekleştiriyormuş meğerse :A Bir ara ben de okuyayım bu diziyi hatırlatın bana :A
Kereste ayrı bunlar ayrı. :A O her dakika, her mesajında sapık. :A

aaaaaaaaaaa bu güzel diziyi düzenli olarak takip etmiyor musun yoksa? 😱 :A @mrt-06 :A

Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu Dosi'ye gıcık kapmaya başladım :A pisikopat olmasının yanısıra birazda egoda var galiba :F ama Atacan haketiyor Dosi'nin ona yaptiklarini. Gerçi şimdide Dosi Atacan gibi davranip Bully e o öldü diyor :) gerçek hayattada bu böyle degilmi bi yadirdiklarimizi illa yaşariz :)

@sokak sanati ve @vadikızı daha baya maceralar yaşayacak anlaşıldı. sokak sanatının başı sıkışınca nasılda vadikızıyla isbirligi yapmaya çalışıyor :A

Kereste ayrı bunlar ayrı. :A O her dakika, her mesajında sapık. :A

aaaaaaaaaaa bu güzel diziyi düzenli olarak takip etmiyor musun yoksa? 😱 :A @mrt-06 :A
Ben bir tek @pompy reisin dizilerini okuyorum :A O da bana etiket atıp duruyordu buradan duyurmuş olayım uygun bir zamanda halkın polisini okuyacağım reis merak etme :D

Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi? :A Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım. :A Kendim de değildim yani. :A
Madem gay olacağım Kukiyes'de gay olsun, beraber yanalım. :A Böylece onun karı-kız senaryolarını çürütmüş olursun. :A
Ne yapayım ben xli site ergen miyim. :A Tamam bunu görmezden geleceğim beni sinirlendirme valla elimde hamura dönersin. :F

hahahha aa yarın bakalım içerdemi yürüyen ölülermi zirvede olucak :A :A :A

@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi :A :A :A

bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana :F :F :F

destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor :F

hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için :F :F :F

@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm :F

Yok kardeş değiliz, yani öyle "kardeşim" diye hitap ediyoruz ya birbirimize o yüzden öyle yazdım. :F @Bully

Güzel olmuş, emeğine sağlık canım. @mrt-06 :X
Detaylı yorum alayım kanke. :A
Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06 :D Beğenmeyenler okumaz. :A

Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre. :Z
Evet karakterini oluşturdum artık bundan sonra oldukça varsın. :A

Dark bir de destereye sapık diyorsun, içimizdeki asıl sapıkları gördün mü şimdi :A Adam bütün fantezilerini burada gerçekleştiriyormuş meğerse :A Bir ara ben de okuyayım bu diziyi hatırlatın bana :A
Şimdi oku işte işin gücün ne? :A

Yine güzel bir bölüm olmuş. Bu Dosi'ye gıcık kapmaya başladım :A pisikopat olmasının yanısıra birazda egoda var galiba :F ama Atacan haketiyor Dosi'nin ona yaptiklarini. Gerçi şimdide Dosi Atacan gibi davranip Bully e o öldü diyor :) gerçek hayattada bu böyle degilmi bi yadirdiklarimizi illa yaşariz :)

@sokak sanati ve @vadikızı daha baya maceralar yaşayacak anlaşıldı. sokak sanatının başı sıkışınca nasılda vadikızıyla isbirligi yapmaya çalışıyor :A

:F:FBiz sokak sanati ile ayrılmaz ikili olacaz valla

Ne yapayım ben xli site ergen miyim. :A Tamam bunu görmezden geleceğim beni sinirlendirme valla elimde hamura dönersin. :F

Yok kardeş değiliz, yani öyle "kardeşim" diye hitap ediyoruz ya birbirimize o yüzden öyle yazdım. :F @Bully

hahha bende ölmüş kardeşisin sandım :F

Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi? :A Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım. :A Kendim de değildim yani. :A
Madem gay olacağım Kukiyes'de gay olsun, beraber yanalım. :A Böylece onun karı-kız senaryolarını çürütmüş olursun. :A
Hayır be benim ne suçum var kendi halinde sıradan bir doktorum :A

Şimdi okuyamam yarın bakarız :A

Teşekkürler. Açıkcası senin tepkinden korkuyordum. :A

Denize düşen Yılana yani @vadikızı 'na sarılır.:A

Site önerisinde bulunuyorum yine de yaranamıyorum. :A