Sapık herif tek derdin kadınlar değil mi?Zombielandde para geçmiyor olabilir ama her an tedaviyi bulabilirim o zaman en zengini ben olurum yani para eşittir kadın olur Bunu düşünmeleri lazım
Umarım gelecekte böyle bir doktor olmazsın.Doktor Frankenstein gibi olmuşum güzel
Lan gay olmak istemiyorum, adam akıllı Morgan senaryosu yaz bana.Senin de aklından geçmedi mi sonra @DarkLeqenD ile aşk sahnesi yazacağım.
Cinsel sapığın teki ne bekliyordun ki?
Senin de aklından geçmedi mi sonra @DarkLeqenD ile aşk sahnesi yazacağım.
Eveet Ama zombielandde kadın bulmak zor olabilirSapık herif tek derdin kadınlar değil mi?
AminUmarım gelecekte böyle bir doktor olmazsın.
Neden Almilanın dahil olmasına sevindinAlmila'nın diziye dahil olması güzel olmuş.
Bugün sinir ettin beni beter ol.Lan gay olmak istemiyorum, adam akıllı Morgan senaryosu yaz bana.
Yakında X'li sitelerde yayınlayacağız.Dizi iyice fanteziye döndü.
Yine elime düştün Deniz'e çıkan tek yolun benim.
Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi? Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım. Kendim de değildim yani.Bugün sinir ettin beni beter ol.
Yakında X'li sitelerde yayınlayacağız.
hahahha aa yarın bakalım içerdem yürüyen ölülermi zirvede olucak
@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi
bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana
destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor
hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için
@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm
Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06 Beğenmeyenler okumaz.
Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre.
Hele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek.
Sen de gözümden düştün.
@ozgur2113 @Tolstoyevski siz yoktunuz ilk bölümden bakmanızı öneriyorum
Müstahak ona. Bacağı kesilsin Hershel gibi.
Cinsel sapığın teki ne bekliyordun ki?
Herkese özel güç ve zombiden korunma deneyleri yapılır ücret : 1939893 dolar @Çiğdem-3.5 kısmına çok güldüm.
Seni kim özel güçlere kavuşturacak bakalım. Sezon bitti olamadın sende.
hhahah aa dur bakalım yavas yavas ayoll detaylı işleniyor ozaman görüceksin sen3.5 kısmına çok güldüm.
Seni kim özel güçlere kavuşturacak bakalım. Sezon bitti olamadın sende.
hahah mesleğini geliştiricen gibi buradaHerkese özel güç ve zombiden korunma deneyleri yapılır ücret : 1939893 dolar @Çiğdem-