TVen Yürüyen Ölüler 7. Bölüm

Bugün sinir ettin beni beter ol. :A

Yakında X'li sitelerde yayınlayacağız. :F
Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi? :A Neyse ben ilkinde harika atacaktımda Deniz'i gördüm, gözüm karardı ve diss attım. :A Kendim de değildim yani. :A
Madem gay olacağım Kukiyes'de gay olsun, beraber yanalım. :A Böylece onun karı-kız senaryolarını çürütmüş olursun. :A

hahahha aa yarın bakalım içerdemi yürüyen ölülermi zirvede olucak :A :A :A

@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi :A :A :A

bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana :F :F :F

destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor :F

hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için :F :F :F

@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm :F

hahahha aa yarın bakalım içerdem yürüyen ölülermi zirvede olucak :A :A :A

@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi :A :A :A

bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana :F :F :F

destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor :F

hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için :F :F :F

@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm :F

Seni ne zaman öldüreceğim ben.:A

Neyse bu bölüm dizide yoksun. Yolun sonuna geldin galiba.:A

Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06 :D Beğenmeyenler okumaz. :A

Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre. :Z

Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06 :D Beğenmeyenler okumaz. :A

Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre. :Z

3.5 kısmına çok güldüm.:F

hhahha sen kendine bak ayoll fare gibi deney altına almıs seni @turkuazz ile @cookies çılgın profosor tipi var bunlarda herşey beklenir :A :A :A

Seni kim özel güçlere kavuşturacak bakalım.:A Sezon bitti olamadın sende.:A

Hele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek. :F

Sen de gözümden düştün. :)

@ozgur2113 @Tolstoyevski siz yoktunuz ilk bölümden bakmanızı öneriyorum :bhr:

Müstahak ona. Bacağı kesilsin Hershel gibi.:A

Cinsel sapığın teki ne bekliyordun ki? :A

Dark bir de destereye sapık diyorsun, içimizdeki asıl sapıkları gördün mü şimdi :A Adam bütün fantezilerini burada gerçekleştiriyormuş meğerse :A Bir ara ben de okuyayım bu diziyi hatırlatın bana :A