Sapık herif tek derdin kadınlar değil mi?Zombielandde para geçmiyor olabilir ama her an tedaviyi bulabilirim o zaman en zengini ben olurum yani para eşittir kadın olurBunu düşünmeleri lazım
![]()
Umarım gelecekte böyle bir doktor olmazsın.Doktor Frankenstein gibi olmuşum güzel![]()
Lan gay olmak istemiyorum, adam akıllı Morgan senaryosu yaz bana.Senin de aklından geçmedi mi sonra @DarkLeqenD ile aşk sahnesi yazacağım.![]()
Cinsel sapığın teki ne bekliyordun ki?![]()
Senin de aklından geçmedi mi sonra @DarkLeqenD ile aşk sahnesi yazacağım.![]()
EveetSapık herif tek derdin kadınlar değil mi?![]()
AminUmarım gelecekte böyle bir doktor olmazsın.![]()
Neden Almilanın dahil olmasına sevindinAlmila'nın diziye dahil olması güzel olmuş.![]()
Bugün sinir ettin beni beter ol.Lan gay olmak istemiyorum, adam akıllı Morgan senaryosu yaz bana.![]()
Yakında X'li sitelerde yayınlayacağız.Dizi iyice fanteziye döndü.![]()
Yine elime düştünDeniz'e çıkan tek yolun benim.
![]()
Benim bildiğim bir site var ama x'li değil adını söyliyeyim mi?Bugün sinir ettin beni beter ol.
Yakında X'li sitelerde yayınlayacağız.![]()
hahahha aa yarın bakalım içerdem yürüyen ölülermi zirvede olucak![]()
![]()
@Bully un kardeşi çıktı @mrt-06 ama zombi kardeş olması bakalım kaan keşke geberseydi diyecekmi yoksa alıp besleyecekmi![]()
![]()
bu bölüm eğlenceli olmuş @sokak sanati seni @turkuazz ve @cookies deney oalrak kullanıyorlar bir iğne yaptı cookies sana![]()
![]()
destere: Ne oldu yürüyen ego... Çiğdem böyle derdi sana. @Harunnn60 adiyor
hahah en çok buraya güldüm yaaa @destere hala aynı haruna yalan atıyor çiğdem sana bunu diyor diye soğutmak için![]()
![]()
@pompy pompy: Yüce Betuş aşkına durun hahah ve bunada çok güldüm![]()
Eline sağlık kardeşim, gayet güzel bölüm olmuş @mrt-06Beğenmeyenler okumaz.
Sonunda bölüme yerleşmişim, artık bölümün has isimlerindendim ona göre.![]()
Hele o kötü @MasacRE-'yi ne kılıklara sokacağım görecek.
Sen de gözümden düştün.
@ozgur2113 @Tolstoyevski siz yoktunuz ilk bölümden bakmanızı öneriyorum![]()
Müstahak ona. Bacağı kesilsin Hershel gibi.![]()
Cinsel sapığın teki ne bekliyordun ki?![]()
Herkese özel güç ve zombiden korunma deneyleri yapılır ücret : 1939893 dolar3.5 kısmına çok güldüm.
Seni kim özel güçlere kavuşturacak bakalım.Sezon bitti olamadın sende.
![]()
hhahah aa dur bakalım yavas yavas ayoll detaylı işleniyor ozaman görüceksin sen3.5 kısmına çok güldüm.
Seni kim özel güçlere kavuşturacak bakalım.Sezon bitti olamadın sende.
![]()
hahah mesleğini geliştiricen gibi buradaHerkese özel güç ve zombiden korunma deneyleri yapılır ücret : 1939893 dolar@Çiğdem-