Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı![]()
Nasıl sıktığına balı ağlaya ağlaya sıkma da var neyse daha ölümüne var.
Oha o biraz fazla olmaz mı![]()
Ben zaten yazdım ufak eklemeler dışında bir şey dahil etmiyorum diziye.Eğer sokak sanatini dinleyip öyle yazarsan valla okumam bir daha senaryonu atacan biraz da doğru düzgün yaz beni ya
süperkahramanda katabilirim diziye cnm hepsinden karışık olurBenim de vampirlerle ilgili bir sürprizim var.
Bence süper kahraman dizisi yap daha güzel olur.![]()
Ben zaten yazdım ufak eklemeler dışında bir şey dahil etmiyorum diziye.![]()
Kız abla daha 2 bölümdür elindesin bir gelecek bölümleri görsen fikrin değişecek ama beklemiyorsun.Bana eklemeler yapma doğru düzgün yaz beni bak yanlış anlama beni eğlenerek okuduğumu biliyorsun 4 bölümdür @sokak sanati nin elinde oyuncak oldum yaw kurtulayım ondan aa
![]()
Bana eklemeler yapma doğru düzgün yaz beni bak yanlış anlama beni eğlenerek okuduğumu biliyorsun 4 bölümdür @sokak sanati nin elinde oyuncak oldum yaw kurtulayım ondan aa
![]()
Kız abla daha 2 bölümdür elindesin bir gelecek bölümleri görsen fikrin değişecek ama beklemiyorsun.![]()
Karakterleri psikopatlaştırmama izin vermiyorlar görüyorsun halk baskısını.Sayemde ilgi görüyorsun nankör.![]()
Sayemde ilgi görüyorsun nankör.![]()
Ondan önce Deniz elindeydi unuttun mu.2 bölümmü ay ben sokak sanatindan kurtulmak istediğim için bana 4 bölüm gibi geliyordu
Karakterleri psikopatlaştırmama izin vermiyorlar görüyorsun halk baskısını.![]()
Ondan önce Deniz elindeydi unuttun mu.![]()
Tamam da zaten sorunlu biri değilsin.Beni psikopat yapmada kimi yaparsa yap valla ben psilolojik sorunlar yaşamış biri olarak
psikopatı okumak istemem valla
Daha iyileşmedin mi abala. 😱Beni psikopat yapmada kimi yaparsa yap valla ben psilolojik sorunlar yaşamış biri olarak psikopatı okumak istemem valla
Unuttum doğru ya hastalık benim kafayı allak bullak etmiş valla ya
Tamam da zaten sorunlu biri değilsin.
Daha iyileşmedin mi abala. 😱
Estağfurullah gerçek için demedim dizide sorunlu bir tip değilsin demek istemiştim.Tabii ki sorunlu değilim cnmbenim demek istediğim böyle bi senaryoda olsa daha böyle iyi bir karakter hani demiştin ya anaç olacaksın diye ben kendimi daha çok öyle okumayı severim ya ondan dedim
yeni yeni geçti işte atacanım sağol ya
Estağfurullah gerçek için demedim dizide sorunlu bir tip değilsin demek istemiştim.Ihlamurlarım işe yaramış o zaman.
![]()
Anladım ablam.Şuan dizin için konuşuyoruz zaten o yüzden dediğini biliyorum demek istediğimi anladın sen ben yardım etmeyi seven birileri için iyi olsun mutlu olsun diye çırpınmayı seven biriyim bu yanımı bilip gördüğün için sen hani bu yanımıda yaz diye diyorum yoksa senaryoya bayılarak okuyorum ben