TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

@destere yi öldürsen okumaz eski bölümleri cnm :A 2.sezona kaldı artık :F

ben fantastik dizim için onu bekleyecem mesala oyüzden :A :A :A @Harunnn60
Zaten dediğim gibi 10. bölüm ara sezon finali. Diğer 5 bölüm destere gelince başlar. :A

:Fişkence edilmeyen biri mesela şimdide zehirli ok yedimm bee aaa
Dur bakalım belki hayırlı bir oktur o. .ss

Oha başlatmışsın. :X Geçen gün yapacaktım bu yorumu ama içimde kaldı. :F Hayırlı olsun @mrt-06 1'den itibaren okuyup yorum yaparım buna. Ben var mıyım bu 5 bölüm içinde? :X

Oha başlatmışsın. :X Geçen gün yapacaktım bu yorumu ama içimde kaldı. :F Hayırlı olsun @mrt-06 1'den itibaren okuyup yorum yaparım buna. Ben var mıyım bu 5 bölüm içinde? :X
Evet 4 yıl sonra başlatıyım dedim. :F Yer yer varsın yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl önce istediğin karakteri verdim sana. :A Bekliyorum. :D

Destere kıskanır beni bilirsin :A :A
hhahah aa onların bir paylaşamama hüsümeti var çokta karıştırmamak lazım harunla gece egce uğraşmayalım ayoll :A :A :A
Bilmediğim bir olay anlamadım. :A

Evet 4 yıl sonra başlatıyım dedim. :F Yer yer varsın yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl önce istediğin karakteri verdim sana. :A Bekliyorum. :D

Bilmediğim bir olay anlamadım. :A
Ben ama 4 yıl önce izlememiştim bu diziyi. :A 2 yıl önce izlemiştim zaten 4. sezonun yarısına geldiğimde bırakmıştım. Hırslı, baskın bir karakteri canlandırmak istediğimi hatırlıyorum. :X Sende Andrea'yı vermişsin. :X Andrea hırslı, baskın, sivri bir karakter miydi? :F

Ben ama 4 yıl önce izlememiştim bu diziyi. :A 2 yıl önce izlemiştim zaten 4. sezonun yarısına geldiğimde bırakmıştım. Hırslı, baskın bir karakteri canlandırmak istediğimi hatırlıyorum. :X Sende Andrea'yı vermişsin. :X Andrea hırslı, baskın, sivri bir karakter miydi? :F
İlginç aklımda öyle kalmış demekki. :F Evet sert bir karakter ama dizidekilerle burada pek uyum yok zaten senin rolün daha çok 2. sezonda. :A

6.bölüm ne zaman geliyor cnm çarşambamı :A
Dediğin gibi Perşembe yaptım. :A Cuma akşamı gidecekmiş ya da Cumartesi. :F

İlginç aklımda öyle kalmış demekki. :F Evet sert bir karakter ama dizidekilerle burada pek uyum yok zaten senin rolün daha çok 2. sezonda. :A

Dediğin gibi Perşembe yaptım. :A Cuma akşamı gidecekmiş ya da Cumartesi. :F
Tamam tamam sıkıntı yok. Bir okuyayım bugün 1. bölümden bi. Sonra genel değerlendirmeyi bu sayfaya yapacağım. :X