TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

@Yiğitt kanka sen yokken yayınlamıştım bakmayı unutma. :A

Hahaha komik bir bölüm olmuş. sokak sanatinin vadikızına yaptığı komik olmuş, diğer bölümü de bekliyoruz. Ben yine yokum. :T:

Ellerine sağlık @mrt-06 :bhr:

Hahaha komik bir bölüm olmuş. sokak sanatinin vadikızına yaptığı komik olmuş, diğer bölümü de bekliyoruz. Ben yine yokum. :T:

Ellerine sağlık @mrt-06 :bhr:
Fragmanda varsın ama. :A 4'lü grup halinde sen, pompy, yatutarsa, RüzgarGülü erzak aramaya çıkacaksınız ileriki bölümlerde. :A

Teşekkürler bebeğim. :bhr:

Çok teşekkürler kraliçem. :bhr:

Yarın ve Salı 23.15'de. :Z
pazartesi perşembe yap bence cnm salıdan pazartesiye beklemek zor oluyor günleri biraz yakınlastıralım hem pazartesi olan bölüm biraz reyting alsın 2 gün hem perşembeden pazartesiye beklemek biraz daha kısa gün olur :F

pazartesi perşembe yap bence cnm salıdan pazartesiye beklemek zor oluyor günleri biraz yakınlastıralım hem pazartesi olan bölüm biraz reyting alsın 2 gün hem perşembeden pazartesiye beklemek biraz daha kısa gün olur :F
Aslında çok mantıklı dediğin ablacım, fakat bu Perşembe gidecez galiba. Umarım Cuma çıkarız yola. :A

Dediğin gibi arada biraz boşluk olsun Pazartesi günkü bölüm güme gidiyor. :A

Aslında çok mantıklı dediğin ablacım, fakat bu Perşembe gidecez galiba. Umarım Cuma çıkarız yola. :A

Dediğin gibi arada biraz boşluk olsun Pazartesi günkü bölüm güme gidiyor. :A
Ozaman çarşamba yayınlarsın diğer haftalar perşembe olur biraz mesafeli ayarla cnm :A

ordanda foruma giriceksin mecbur yoksa @Yiğitt yakana yapısır :F

Ozaman çarşamba yayınlarsın diğer haftalar perşembe olur biraz mesafeli ayarla cnm :A

ordanda foruma giriceksin mecbur yoksa @Yiğitt yakana yapısır :F
Ben yayınlayınca hemen diğer bölümü de yayınlamak istiyorum heyecan yapıyorum herhalde. :A

Offf nasıl olacak bakalım birde bir sürü yarışmada yarışıyorum. :F

Survivor var yıldızlar var dizi savasları var orada istedğin neti bulamazsan yandın cnm :F
Ablam birde şöyle bir şey var telefondan net paketi yapıp bilgisayara bağlıyorum hortum gibi çekiyor 1 GB paketi bilgisayar resmen hortum gibi çekip 10 sanyede bitiriyor yani haklısın net bulamazsam bittim. :A

Ablam birde şöyle bir şey var telefondan net paketi yapıp bilgisayara bağlıyorum hortum gibi çekiyor 1 GB paketi bilgisayar resmen hortum gibi çekip 10 sanyede bitiriyor yani haklısın net bulamazsam bittim. :A
30 TL 2gb yap cnm ışık kaçınca öyle yapıyorum bende :F

sen süpernatural bölümlerine iyice bir stok yapıp öyle git bol bol izle :A :A :A