Fragmanda varsın ama. 4'lü grup halinde sen, pompy, yatutarsa, RüzgarGülü erzak aramaya çıkacaksınız ileriki bölümlerde.Hahaha komik bir bölüm olmuş. sokak sanatinin vadikızına yaptığı komik olmuş, diğer bölümü de bekliyoruz. Ben yine yokum.
Ellerine sağlık @mrt-06
Merakla bekliyoruz o halde.Fragmanda varsın ama. 4'lü grup halinde sen, pompy, yatutarsa, RüzgarGülü erzak aramaya çıkacaksınız ileriki bölümlerde.
Teşekkürler bebeğim.
Yeni bölümlerde çok maceralı olacak ablam.Valla bende bilmiyorum @mrt-06 afacanımın hayal gücü işte
Yeni bölümlerde çok maceralı olacak ablam.
Pazartesi günü. O zamana iyice toparlarsın inşallah.OO tmm yarınmı yeni bölümm
Pazartesi günü. O zamana iyice toparlarsın inşallah.
Çok teşekkürler kraliçem.yeni bölüme 1 bölüm kaldı netten yabancı dizi bekler gibi bekliyorum @mrt-06
pazartesi perşembe yap bence cnm salıdan pazartesiye beklemek zor oluyor günleri biraz yakınlastıralım hem pazartesi olan bölüm biraz reyting alsın 2 gün hem perşembeden pazartesiye beklemek biraz daha kısa gün olurÇok teşekkürler kraliçem.
Yarın ve Salı 23.15'de.
Aslında çok mantıklı dediğin ablacım, fakat bu Perşembe gidecez galiba. Umarım Cuma çıkarız yola.pazartesi perşembe yap bence cnm salıdan pazartesiye beklemek zor oluyor günleri biraz yakınlastıralım hem pazartesi olan bölüm biraz reyting alsın 2 gün hem perşembeden pazartesiye beklemek biraz daha kısa gün olur
Ozaman çarşamba yayınlarsın diğer haftalar perşembe olur biraz mesafeli ayarla cnmAslında çok mantıklı dediğin ablacım, fakat bu Perşembe gidecez galiba. Umarım Cuma çıkarız yola.
Dediğin gibi arada biraz boşluk olsun Pazartesi günkü bölüm güme gidiyor.
Ben yayınlayınca hemen diğer bölümü de yayınlamak istiyorum heyecan yapıyorum herhalde.Ozaman çarşamba yayınlarsın diğer haftalar perşembe olur biraz mesafeli ayarla cnm
ordanda foruma giriceksin mecbur yoksa @Yiğitt yakana yapısır
Yıldızlarda başladıBen yayınlayınca hemen diğer bölümü de yayınlamak istiyorum heyecan yapıyorum herhalde.
Offf nasıl olacak bakalım birde bir sürü yarışmada yarışıyorum.
Ben 2 hafta kalacağım herhalde ama zorlama ve baskıyla bu süre uzamaz inşallah.Yıldızlarda başladı
nekadar kalıcaksınız
Survivor var yıldızlar var dizi savasları var orada istedğin neti bulamazsan yandın cnmBen 2 hafta kalacağım herhalde ama zorlama ve baskıyla bu süre uzamaz inşallah.
Ablam birde şöyle bir şey var telefondan net paketi yapıp bilgisayara bağlıyorum hortum gibi çekiyor 1 GB paketi bilgisayar resmen hortum gibi çekip 10 sanyede bitiriyor yani haklısın net bulamazsam bittim.Survivor var yıldızlar var dizi savasları var orada istedğin neti bulamazsan yandın cnm
30 TL 2gb yap cnm ışık kaçınca öyle yapıyorum bendeAblam birde şöyle bir şey var telefondan net paketi yapıp bilgisayara bağlıyorum hortum gibi çekiyor 1 GB paketi bilgisayar resmen hortum gibi çekip 10 sanyede bitiriyor yani haklısın net bulamazsam bittim.