Onlar da gelecek canım acelen neKonu operaya gitme üzerinde.Türkiye`de kaç aile hafta sonu opera-Beşiktaş maçı arasında seçim yapar ki? Haluk-Selami üstünden sahneler bekliyoruz
Onlar da gelecek canım acelen neKonu operaya gitme üzerinde.Türkiye`de kaç aile hafta sonu opera-Beşiktaş maçı arasında seçim yapar ki? Haluk-Selami üstünden sahneler bekliyoruz
o zaman daha iyi puanlar da gelecek acelen ne derler adamaOnlar da gelecek canım acelen ne
Dün gece ve daha önce de söylemiştim aslında.başroldemiyim ayy iyimişş
Bu sahneler de güzel aslında sadece kişiye bağlı kalmao zaman daha iyi puanlar da gelecek acelen ne derler adama
@vadikızı şahanesin
Dün gece ve daha önce de söylemiştim aslında.
@vadikızı sen zaten kendini biliyorsun teşekkürler
Sağlık olsun 6'da iyidirİçerde olmasaydı 7 de verirdim çocuklar duymasının atv de izlediğim bölümleri vve çok
sevdiğim sahneyle gelmişsin
yok çocukluktan beri gıcık oluyorum o kadına alışamadım alışamamBu sahneler de güzel aslında sadece kişiye bağlı kalma
Belli çocukluğun kötü geçmişyok çocukluktan beri gıcık oluyorum o kadına alışamadım alışamam
evet öyleydi hakikaten.Güzel olan her şey gibi erken bittiBaşrolde dememiştin ama
Teşekkürr en sevdiğim sahne ile gelmişsinn ecevitim ahumm ah ne diziydi yaa
@vadikızı çok hainsin.s.s
evet öyleydi hakikaten.Güzel olan her şey gibi erken bitti
Geçmiş olsun umarım istediğin şekilde olacak inşallahYok canim kontrol var ve tedavi süreci baslayacak. Biraz ağir ilaçlar vereceklermis oyuzden bir süre gündüzleri olmayacam forumda ama aksamlari olacam insallah. gece can catlasa 1 bucuga kadar dururum
Daha yüksek veriyordum aslında ama anne nin bu sahnesi çok etkileyici gldi ondan telafi ederim inşallah