Birazdan tekrar duyuracağım zaten.Bizim dizi bu cumartesimiydi? saati? durum günlemememe yazayim
Bunu beğenenlerden biri de bendim ama sabahında hesabım kilitlendi ve yenisini açmak zorunda kaldım. Uğursuz musun biraz ne.
Birazdan tekrar duyuracağım zaten.Bizim dizi bu cumartesimiydi? saati? durum günlemememe yazayim
Bunu beğenenlerden biri de bendim ama sabahında hesabım kilitlendi ve yenisini açmak zorunda kaldım. Uğursuz musun biraz ne.
Bence retweet yapmalıydınBirazdan tekrar duyuracağım zaten.
Fena ama iyi olmaya çalisiyorum. Yarin biliyorsun önemli bir gün ve çok tedirginim iftarada 2 aile gelecek tüm gün calistim yorgunumda. suan burda biraz kafa dagitma amacli bulundum ama gercektende kafam fazlasiyla dağıldıHoşbuldum Zeyno, nasılsın
Fena ama iyi olmaya çalisiyorum. Yarin biliyorsun önemli bir gün ve çok tedirginim iftarada 2 aile gelecek tüm gün calistim yorgunumda. suan burda biraz kafa dagitma amacli bulundum ama gercektende kafam fazlasiyla dağıldı
Kolay gelsin ve yarını da takmamaya çalış kafana, her şey güzel olacak hayırlısıylaFena ama iyi olmaya çalisiyorum. Yarin biliyorsun önemli bir gün ve çok tedirginim iftarada 2 aile gelecek tüm gün calistim yorgunumda. suan burda biraz kafa dagitma amacli bulundum ama gercektende kafam fazlasiyla dağıldı
Yahu Haluk var sahnede sana da sahne beğendiremiyoruz tövbe neyse ki sen de bu hafta düştün .ssben sana dedim Bu Meltem`in entel sahneleriyle gelme diye
Yok canim kontrol var ve tedavi süreci baslayacak. Biraz ağir ilaçlar vereceklermis oyuzden bir süre gündüzleri olmayacam forumda ama aksamlari olacam insallah. gece can catlasa 1 bucuga kadar dururumYarın ne var kız misafirler içinmi diyosun
İlk 7 bölüm sanırım ve diğer bölümlerin de bir kısmını sahne olarak youtubePeki dizinin kaç bölümünü izledin? @denizz19
Yok canim kontrol var ve tedavi süreci baslayacak. Biraz ağir ilaçlar vereceklermis oyuzden bir süre gündüzleri olmayacam forumda ama aksamlari olacam insallah. gece can catlasa 1 bucuga kadar dururum
Konu operaya gitme üzerinde.Türkiye`de kaç aile hafta sonu opera-Beşiktaş maçı arasında seçim yapar ki? Haluk-Selami üstünden sahneler bekliyoruzYahu Haluk var sahnede sana da sahne beğendiremiyoruz tövbe neyse ki sen de bu hafta düştün .ss
Kes tatavayı oy açıkla