Cuma olabilirdi ama o zaman da ben müsait değilim. Başkası açıklasa dersen kimseyi yormak istemem. Neyse biraz yaymaktan zarar gelmez.Cumartesi'ye daha 5 gün var, doğru yazdığına emin misin 😱
Çarşamba Perşembe açıkla o zamanCuma olabilirdi ama o zaman da ben müsait değilim. Başkası açıklasa dersen kimseyi yormak istemem. Neyse biraz yaymaktan zarar gelmez.![]()
O da varmış okey.Kanka bence seni bu şekilde ölmeye reva görenler ver düşük puanı.![]()
Perşembe olmaz Çarşamba da bayağı erken olur. Bu seferlik böyle olsun gelecek sefer telafi edeceğim.Çarşamba Perşembe açıkla o zaman![]()
Çarşamba niye erken 2 gün az mıPerşembe olmaz Çarşamba da bayağı erken olur. Bu seferlik böyle olsun gelecek sefer telafi edeceğim.![]()
Çarşamba olmaz.Son süre Çarşamba 20.00'ye çekilmiştir haberiniz olsun.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mrt-06 @mesmeso61 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @destere @MasacRE- @Sherlock @FaJi @*YıldırıM* @MayısKralı @xemrexxx @Yiğitt
Şimdiden sahneleri izlemeye başla bari.Çarşamba çarşafa dolanır.tamam vurun beni
![]()
OYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Kullanma Tarihi: Çarşamba 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @destere @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @Sherlock @xemrexxx @*YıldırıM* @Yiğitt
Aserat ben çarşambaya yetişmesi icin sıkıştırırım herkesiCuma olabilirdi ama o zaman da ben müsait değilim. Başkası açıklasa dersen kimseyi yormak istemem. Neyse biraz yaymaktan zarar gelmez.![]()
berbatYine muhtesem bir sahne ile karsinizdayiz
1 den 4:48 e kadar
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt @Aserat
fistanını mistanını,çulunu çaputunu, pılını pırtını topla @eskici sonun geldiOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Kullanma Tarihi: Çarşamba 20.00
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @destere @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @Sherlock @xemrexxx @*YıldırıM* @Yiğitt
Sule dedin Sule ile geldik sana da bir seyi begendiremiyoruzberbat![]()
şulenin bin tane sahnesi var bununlamı gel dedik gidip en pisini seçmişsinSule dedin Sule ile geldik sana da bir seyi begendiremiyoruz![]()
Bu sahne biraz aceleye geldi aslinda son sahne gönderme süresinin bugün oldugunu unutmustum ama bence gayet güzel bir sahne sen iyi bir puan ver daha iyileri de gelecek merak etmeşulenin bin tane sahnesi var bununlamı gel dedik gidip en pisini seçmişsinama turnanın kuş yuvası gibi ağzının hatrına iki üç bişeyler veririz
![]()