Hoş buldum yaaaaaa tatlooooooom.O zaman yarışmaya hoş geldin.
Yarışmaya benden çok emek veriyorsun hakkın ödenmez.![]()
Bu aralar biraz aktif oldum ve daha da olucam.
Hoş buldum yaaaaaa tatlooooooom.O zaman yarışmaya hoş geldin.
ben zaten jurideydim ama çekilme kararı aldım,aslında yarışmaların birçoğunda jurideydim ilk defa bu sezon bu şekilde olduilerki haftaları beklemeye ne gerek var zaten 9 dizi.Hem merak ediyorum hakikaten herkes kime oy verir.Mesela bu hafta Cennet Mahallesi gitti.Ben hiç ihtimal vermiyordum.
Ay ben burda olmaya devam etsem yerine sunarimdaO zaman yarışmaya hoş geldin.
senin içine bencede @Harunnn60 kaçmış cnm
O zaman seni burada da baş jüri yapacağım. Ama baş jüri ne yapar bilmiyorum bu yüzden yardım etmen lazım.Ay ben burda olmaya devam etsem yerine sunarimda
Ben @denizz19 un yarismasinda sunma hariç her görevi yaptim oy toplamalar falan.
@mrt-06 da beni baş juri yapmisti onun gaziylada ben tüm enerjimi vermistim yarismasina. etiketleme konuyu costurma hatta misafirlik planlarimi degistiriyordum sirf sonuclarda bulunmak icin
bende biraz sahiplenme duygusu var ondan galibainsanlari mutlu etmesini severim yeterki bana arkadasliklarini hissettirsinler.
Geçen @EFE UYSAL da benim aksiyon filmlerini izlemedigimi düşündu. Şu erkekler ve önyargilariEyvallah) E yani Suskunlar`dan sahne tavsiyesi aldığım birinin kadın çıkma ihtimali fazla değil. Ms`de ben de vardım eskilerde Teoman`la.Forumda bir kez hakkım yendiğini düşündüm o da orada.Gidemedik Yarı Finale
hala içimde yaradır))
Topu topu 2 tane izlemişsin çokmu
nemi yapar özel puan sistemi verir mesela ben A ve B sahnesine 9 veririm CDE 7 Veririm FGH 1 VerebilirimO zaman seni burada da baş jüri yapacağım. Ama baş jüri ne yapar bilmiyorum bu yüzden yardım etmen lazım.![]()
Olurmu bir sürü. Tek tek yazmami gerekiyor ? sinemalarida saymiyorum bileTopu topu 2 tane izlemişsin çokmu![]()
O zaman seni resmi olarak baş jüriliğe atıyorum.nemi yapar özel puan sistemi verir mesela ben A ve B sahnesine 9 veririm CDE 7 Veririm FGH 1 Verebilirimyani serbestir puanlamasinda. Baska yetkisi yoktur ama ben fazla yoruyom kendimi yoksa @MasacRE- ve ben ikimiz @mrt-06 nin bas jurileriydik ama MasacRE yan gelip yatti oy kullanmadigi zamanlar bile vardi
Olurmu bir sürü. Tek tek yazmami gerekiyor ? sinemalarida saymiyorum bile![]()
Okadar söylendimde biraz düşüneyim yinedeArkadaşlar yavaştan sahneleri göndermeye başlasanız diyorum.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı
O zaman seni resmi olarak baş jüriliğe atıyorum.![]()
öyledir kendileri pek seçilmez
öyledir kendileri pek seçilmez
Paylaş da yorumlayalım![]()
Ben jüri başkanı dedim senin için. Puanları ayarlamak sana kalmış.Okadar söylendimde biraz düşüneyim yinedeçokta bonkör biri olmak istemiyorum ve baş jüri oldunmu bol keseden puan verme riski var. Neyse carşambaya kadar vaktim var zaten
![]()
inş sende 1.olursun yarı finalde dizi yeni olmasına rağmen 1.olmustum desteklerim celal babayaBu haftaki sahnemiz
Recap süresi 3:00'dan sonuna kadar
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @eskici @mesmeso61 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Çiğdem- @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @Sherlock @xemrexxx @Yiğitt