eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

@sokak sanati @mrt-06 @batuhankaralar tebrikler final puanina ve @MayısKralı geçmis olsun.
@S.G.A.T. liderliği kapmissin :Z sana sahnenin ilk hafta için iyi olduğunu söylemiştim.
@Bully senide tebrik ederimm ikincilik icin baska birini düşünmüstüm ama son sahne den dolayi 9 puani aldin ve bu vesileyle zirvede olmuşsun. Haketti kesinlikle.
Bakalim haftaya oylarim nasil olacak.
@Aserat emegine sağlik güzel sundun 😉

söz 9 puan kardeş payı 1 puan anne 3 puan ?? keşke elensen @Bully :)
Kıskan kaliteli puanlarımı :Z Finalden önce elenmeyi düşünmüyorum :A

aynen çetin amcaya dua et:) zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni :)

gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış:) yoksa sevgi yumurcağına dönecektin :)
Zaten Çağatay çıkana kadar amca şovunu yapmıştı :A Çetin amcayla geldiğimiz sürece sende sırtımız yere gelmez dimi :A

dediğim sahneyi koy 3 hafta tam puan vericem:A
herkese teşekkürler oy veren ilk 3 beklediğim gibi.Kaan 1 puan az alsa ölürmüş:T:.Neyse zirveyi paylaşmak da güzel Kaan`ımla:D Ben gelecek hafta indiririm tahttan:A
Hayat Bilgisi candır pek aşağılarda olacağını düşünmüyorum:)
İçerde`de o artist artist konuşmalarla fazla bir şey olmaz.Sen Çetin Tekindor`a dua et:A @Bully
Cennet Mahallesi aslında kötü gelmemişti,zaten ceza olmazsa elenmeyecekmiş.Ama normali standart puanlar alırdı bence zaten.Geçmiş olsun @MayısKralı
Sana 7 değil de senin gibi 6 puan vereydim, tek başıma zirvedeydim şu an. ss

Demek bana kafa tutuyorsun Serhan'ım ne diyeyim hayırlısı :A Aramızda tatlı bir rekabet olacak gibi, iyi olanın kazanması dileklerimle :A

Son düzenleme:
la bu nedir? ben sandım sırf beni övmüşsün :) her yüksek puan vereni övüp batırmışsın işi :) çıkar dünyası işte ne pis insanlar var dünyada :)

inşallah sonsuza kadar cpis odminle aranız bozulurda bir daha seni üzmez :)
aramız çok çabuk bozulduğu gibi çok cabukda düzeliyor :)

@sokak sanati @mrt-06 @batuhankaralar tebrikler final puanina ve @MayısKralı geçmis olsun.
@S.G.A.T. liderliği kapmissin :Z sana sahnenin ilk hafta için iyi olduğunu söylemiştim.
@Bully senide tebrik ederimm ikincilik icin baska birini düşünmüstüm ama son sahne den dolayi 9 puani aldin ve bu vesileyle zirvede olmuşsun. Haketti kesinlikle.
Bakalim haftaya oylarim nasil olacak.
@Aserat emegine sağlik güzel sundun 😉
Teşekkürler Zeynocum, bu hafta Suskunlar'la zirveyi paylaşacağımız varmış :A

Umarım bundan sonra da beğendiririz bakalım, sana izletmeyi düşündüğüm 1-2 sahne var, bu hafta için daha tam karar vermedim :D

Teşekkürler Zeynocum, bu hafta Suskunlar'la zirveyi paylaşacağımız varmış :A

Umarım bundan sonra da beğendiririz bakalım, sana izletmeyi düşündüğüm 1-2 sahne var, bu hafta için daha tam karar vermedim :D
Normalde içerdeyi sevmem rakip dizi diye ama işte adil bir jüriyim ne yapalim beğendiğim sahne olunca diğer etkenler etki etmiyor puanima :A
izlet izlet en azindan finale bakinca anlarim diziyi biraz :D

Gerekli her seyi yaptik biz :A
özellikle ordaki totoyu birbirine sürtme faslı muhteşem demekki kankalık totodan totoya geçiyor :)

bende elektrik bugi olayını @Çiğdem- le birlikte deneyeceğim :)

Kıskan kaliteli puanlarımı :Z Finalden önce elenmeyi düşünmüyorum :A

Zaten Çağatay çıkana kadar amca şovunu yapmıştı :A Çetin amcayla geldiğimiz sürece sende sırtımız yere gelmez dimi :A

Sana 7 değil de senin gibi 6 puan vereydim, tek başıma zirvedeydim şu an. ss

Demek bana kafa tutuyorsun Serhan'ım ne diyeyim hayırlısı :A Aramızda tatlı bir rekabet olacak gibi, iyi olanın kazanması dileklerimle :A
çetin amcasız bir sahnede elime düşersin :)