Bizim sevenimiz cok gülüm sen merak etmeşule - cansu .. zeynep - şule , zeynep - turna bu ikiler destan yazar ama elenmekten kurtarırmı yinede kurtarmaz seni çünkü anne harika olmasına rağmen millet sana gıcık seni sevmiyorlar
Bizim sevenimiz cok gülüm sen merak etmeşule - cansu .. zeynep - şule , zeynep - turna bu ikiler destan yazar ama elenmekten kurtarırmı yinede kurtarmaz seni çünkü anne harika olmasına rağmen millet sana gıcık seni sevmiyorlar
aynen çetin amcaya dua et zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni@destere teşekkürler, beğeneceğini düşünüyordum zaten Çetin Amca'nın şovundan dolayı
gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış yoksa sevgi yumurcağına dönecektinBizim sevenimiz cok gülüm sen merak etme
aynen çetin amcaya dua et zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni
gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış yoksa sevgi yumurcağına dönecektin
Ben zaten elenmiyordum oy yollasa ne olacakaynen çetin amcaya dua et zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni
gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış yoksa sevgi yumurcağına dönecektin
geç bu sözleri görümcek samimi şekilde itiraf et beklediğinden yüksek puan vermişim değilmi ben ve perran teyze ikilisi yanyana gelince sonunculuktan kurtulman bir şans bence
hayır evlenilecek kişisin kim öyle bişey demişse kafasına uçan manda düşsünben eğlenilecek kişimiyim
makara ne demek?
yani ciddi değildin demi ?
yenimi keşfettim bunu ben adamın dibiyim ) istersen @eskici ye sor beni öve öve bitirememiş senin övgün çok kuru kaldı onun yanında@destere sen adamsın.
bi sahne var hani arabada Levent adamın adı galiba bu bizim Nihat Altınkaya yani arabada konuşuyorlar,Hayriye basıyor bak işte o beni benden alır haberin olsunYavaş yavaş ısınıyoruz.
@denizz19 sen de harikasin gülüm hayirlisi dedigin mesajdan da anladigim tam olarak buydu
inşallah sonsuza kadar cpis odminle aranız bozulurda bir daha seni üzmez@Bully benle kafa buldu bugün
İkinizde tam vermissiniz ikinizi de övdüm ne yapayimla bu nedir? ben sandım sırf beni övmüşsün her yüksek puan vereni övüp batırmışsın işi çıkar dünyası işte ne pis insanlar var dünyada
inşallah sonsuza kadar cpis odminle aranız bozulurda bir daha seni üzmez
@denizz19'dan çarpıcı açıklamalar: "Kolaya kaçanlar zirveye oynayacaktır." #DiziSavaşları
Fenasın sen
işte bu bakış açısına karşıyız övülecek insansam bir puan versemde övmen gerekirdi övülmeyecek kötü insanları ise tam puan verselerde dikkate almaman lazımdıİkinizde tam vermissiniz ikinizi de övdüm ne yapayim
haha meydan sana kaldi sakin kafada analiz ediyorsundedikodular havada uçuşuyor işin özünü kapmış aserat reyting için her yol mübahtır )
bi sahne var hani arabada Levent adamın adı galiba bu bizim Nihat Altınkaya yani arabada konuşuyorlar,Hayriye basıyor bak işte o beni benden alır haberin olsun
böyle daha iyi curcunada kötüleri ve iyileri ayırdetmek zor oluyor? oysa gecenin ıssızlığında sessiz sakin ortamda kötüler diyarbakır karpuzu gibi ortaya çıkıyor net bir şekildehaha meydan sana kaldi sakin kafada analiz ediyorsun
umarim seni hayal kirikligina ugratacagim zamanlar gelmez ama unutma izlemedigim bir dizi avantaj lafinı unutmaÖyledir Kebabçı Celal
Replikleri de şahaneydi, diziyi özet geçmiş de oldu izlemeyenlere En sonunda Sarp ve Mert'le aynı anda konuşması falan, muhteşem bir şovdu
Beğenmene sevindim arkadaşım Ve testi geçmeme de
bu arada Suskunlar icin demistimTeşekkürler ve rica ederim.
Rica ederim.
Aslında biraz daha var ama madem biraz sonra kaçacaksın o zaman şimdi açıklayayım.
@Dosi'nin oyları:
10 - Suskunlar
9 - İçerde
8 - Söz
7 - Yaprak Dökümü
6 - Kavak Yelleri
5 - Hayat Bilgisi
4 - Çocuklar Duymasın
3 - Anne
2 - Kardeş Payı
1 - Cennet Mahallesi
@mesmeso61'in puanları: