eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

şule - cansu .. zeynep - şule , zeynep - turna bu ikiler destan yazar ama elenmekten kurtarırmı yinede kurtarmaz seni:) çünkü anne harika olmasına rağmen millet sana gıcık seni sevmiyorlar :)
Bizim sevenimiz cok gülüm sen merak etme :A

@destere teşekkürler, beğeneceğini düşünüyordum zaten Çetin Amca'nın şovundan dolayı :Z
aynen çetin amcaya dua et:) zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni :)

Bizim sevenimiz cok gülüm sen merak etme :A
gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış:) yoksa sevgi yumurcağına dönecektin :)

aynen çetin amcaya dua et:) zaten sahnenin sonuna doğru çağatay yumurtası ortaya çıktığı an kapattım sahneni :)

gördük gördük şekil A da gördüğümüz gibi millet sevdiğinden nerdeyse şutlayacakmış allahtan mayıs böcüğü oy yollamamış:) yoksa sevgi yumurcağına dönecektin :)

Teşekkür ederim destoş.:Z

Ben zaten elenmiyordum oy yollasa ne olacak :A

la bu nedir? ben sandım sırf beni övmüşsün :) her yüksek puan vereni övüp batırmışsın işi :) çıkar dünyası işte ne pis insanlar var dünyada :)

inşallah sonsuza kadar cpis odminle aranız bozulurda bir daha seni üzmez :)
İkinizde tam vermissiniz ikinizi de övdüm ne yapayim :A

@denizz19'dan çarpıcı açıklamalar: "Kolaya kaçanlar zirveye oynayacaktır." #DiziSavaşları

dedikodular havada uçuşuyor :) işin özünü kapmış aserat reyting için her yol mübahtır :))

İkinizde tam vermissiniz ikinizi de övdüm ne yapayim :A
işte bu bakış açısına karşıyız:) övülecek insansam bir puan versemde övmen gerekirdi :) övülmeyecek kötü insanları ise tam puan verselerde dikkate almaman lazımdı :)

bi sahne var hani arabada Levent adamın adı galiba bu bizim Nihat Altınkaya yani arabada konuşuyorlar,Hayriye basıyor:D bak işte o beni benden alır haberin olsun:A

O sahne biraz devamlılık olan bi sahne olsa süper olurdu ama o sahneyi kullanmayacak gibiyim.:( Bunun tüm eb halkının önünde çıldırdı sahne var. En efsosu o.:Z

haha meydan sana kaldi sakin kafada analiz ediyorsun :A
böyle daha iyi curcunada kötüleri ve iyileri ayırdetmek zor oluyor? oysa gecenin ıssızlığında sessiz sakin ortamda kötüler diyarbakır karpuzu gibi ortaya çıkıyor net bir şekilde :)

Öyledir Kebabçı Celal :A :Z

Replikleri de şahaneydi, diziyi özet geçmiş de oldu izlemeyenlere :A En sonunda Sarp ve Mert'le aynı anda konuşması falan, muhteşem bir şovdu :A

Beğenmene sevindim arkadaşım :D Ve testi geçmeme de :A
umarim seni hayal kirikligina ugratacagim zamanlar gelmez :) ama unutma izlemedigim bir dizi :A avantaj lafinı unutma :)
O telefon sahnesi benimde hosuma gitti zaten ordan kapti 9 puani :A

Teşekkürler ve rica ederim. :A

Rica ederim. :)
bu arada Suskunlar icin demistim :D

Aslında biraz daha var ama madem biraz sonra kaçacaksın o zaman şimdi açıklayayım. :A

@Dosi'nin oyları:

10 - Suskunlar
9 - İçerde
8 - Söz
7 - Yaprak Dökümü
6 - Kavak Yelleri
5 - Hayat Bilgisi
4 - Çocuklar Duymasın
3 - Anne
2 - Kardeş Payı
1 - Cennet Mahallesi

@Dosi bu ne haldir? keşke hiç bakmasaydım puanlarına :))

@mesmeso61'in puanları:

9 - Hayat Bilgisi
8 - Cennet Mahallesi
7 - Kavak Yelleri
6 - İçerde
5 - Söz
4 - Suskunlar
3 - Çocuklar Duymasın
2 - Yaprak Dökümü
1 - Anne

ıyy bir berbat oyda mesmesten :) umarım kardeş payın elenir @mesmeso61 :)