eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

söz daha çok yeni bir dizi kavak yelleri hayat bilgisi çocukalr duymasın o seviyerle bir tutulmaz son bölümleride biraz tutuk gitmeye basladı içerde tekrar ezmeye basladı :A :A :A

AMA @MayısKralı kendisi kaşınmıs ayoll oy vermemiş ozaman hak etmiş diyelim :F
Ezmek diye bir sey yok ortada İcerde final olacagi icin haliyle bütün sirlar ortaya cikiyor o yüzden gecti ama Söz'ün reytingleri de bu zorlu günde gayet iyi :A

:Z:Ztşk ederimm cnmm yarıştığım dizi için çok güzel sözler bunlarr bu arada dizimin reklamını yapmışsın çok tşk edeirm:F
Rica ederim Söz benim icin cok önemli bir dizi o yüzden yaptim :A eger erken elenirsem sana sahne secme konusunda da yardimci olabilirim tabi istersen :A
Bencede iyi ama önceliğimiz içerde olacak değilmi seninde :A :A :A
İki diziyide seviyorum sahnelere göre degisir puanlarim ama muhtelemen her hafta ilk 2 de yer alirlar :A

Rica ederim Söz benim icin cok önemli bir dizi o yüzden yaptim :A eger erken elenirsem sana sahne secme konusunda da yardimci olabilirim tabi istersen :A

İki diziyide seviyorum sahnelere göre degisir puanlarim ama muhtelemen her hafta ilk 2 de yer alirlar :A
Sahneye demiyorum ayoll televizyondan izlemeye göre diyorum tvden içerde netten söz :F

:Z:Zistemezmiyim ne demekk çok isterimm kararsız kalıyorum ben seçerken ya

Sahneye demiyorum ayoll televizyondan izlemeye göre diyorum tvden içerde netten söz :F
Hee ben yanlis anlamisim o zaman :A :A ben ikisini de netten izliyorum zaten ama İcerde'de biraz eksigim var onu yazin tamamlayacam :A bu arada bence sen tam tersini yap Söz'ü tvden izle İcerde'yi netten izle cünkü İcerde disarda izlenir :A :A
:Z:Zistemezmiyim ne demekk çok isterimm kararsız kalıyorum ben seçerken ya
Elenirsem ederim o zaman ama su anda rakibimsin o yüzden karismam :A :A

Büyük bir şevkle yarışmaya devam ediyorum tabiki akmasa da damlatacağız :A
Damlaya damlaya Deniz olur :A

Hee ben yanlis anlamisim o zaman :A :A ben ikisini de netten izliyorum zaten ama İcerde'de biraz eksigim var onu yazin tamamlayacam :A bu arada bence sen tam tersini yap Söz'ü tvden izle İcerde'yi netten izle cünkü İcerde disarda izlenir :A :A

Aynen öyle kanka :D Şişirme dizilere yol vereceğiz :A

:F:Fsenden önce elenmezsem eğer