eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Bu lafı forumda açık ara en sevilen sanatçı olan Sıla ile 2 şampiyonluk yaşamış birisi söylüyor bana, senin deyiminle ne diyorduk, TRAJİKOMİK :D

Şimdi diyeceksin ki ben Sıla hayranıyım ee ben de İçerde hayranıyım ve dizimi şampiyon yapmak istiyorum, ama sen kıskanç birisin, işine gelmedi mi nasıl da zehrini akıtıyorsun :) Ben de geç de olsa gördüm senin gerçek yüzünü.

Ve maalesef kışkırtıcı cümlelerine cevap vererek sana istediğini de verdim, ama bugünden sonra zerre muhattap olmam seninle. :) Benim için yok hükmündesin artık.

@batuhankaralar nasıl yanlıs yolluyor ayoll okadar tecrübeli :F

ona tam puan verdiğime şuan pişman oldum mundar etmiş puanımı :F keşke kişiye göre kullansaydım ama işte gönül el vermiyor :A :A :A bari 1.olmanı sağlasın ozaman :F
Aynen batırmış :A

Onun sağı solu belli olmaz, hainlik yapmış da olabilir :A Celal Yusuf Müdür'ü öldürdüğünde baya sinirlenmişti :F

Selamünaleyküm herkese camiden gelince abimler geldiler gelemedim sonuçlara @Aserat Eraycım emeğine sağlık çok güzel sunmuşsun:Dinşallah diğer sonuçlarda yanına olurum
başta @Bully @Dosi @eskici @denizz19 @mesmeso61 @MasacRE- olmak üzere oy verenlere tşk ederim :D
@MayısKralı elenmene üzüldüm ablam geçmiş olsun:(
Aleykümselam ablacım Allah kabul etsin :D

Karşılıklı tam vermişiz birbirimize :D

Onun sağı solu belli olmaz, hainlik yapmış da olabilir :A Celal Yusuf Müdür'ü öldürdüğünde baya sinirlenmişti :F

Hhhaha aa suskunlarada yatkın gibi belli olmaz ama büyük ihtimalle içerdeye tam puan vermiştir sen bu işin peşini bırakma ayoll :A :A :A

:D amin cnm evet öyle olmuş valla en sevdiğim sahnelerden biri ile gelmişsin sen celal baba sahnesi süperdi ya

İçerde ve Suskunlar'ın kitleleri çok benzer :A

Ama senin istisna olman güzel olmuş, diziyi sevmemen işime yarayacak :F
Oyuncular kaliteliydi evet ama kesinlikle abartılacak bir iş çıkmadı senarist batırdı diziyi ayoll zaten yanlıs hatırlamıyorsam reytingte 30.sıralarda falan bitirdiler bunların yabancı uyarlaması çıktı sanırım ona bakıcaktım :A :A :A

suskunlar anne ve kardeş payı son üç sıramda olurlar hep :F

Oyuncular kaliteliydi evet ama kesinlikle abartılacak bir iş çıkmadı senarist batırdı diziyi ayoll zaten yanlıs hatırlamıyorsam reytingte 30.sıralarda falan bitirdiler bunların yabancı uyarlaması çıktı sanırım ona bakıcaktım :A :A :A

suskunlar anne ve kardeş payı son üç sıramda olurlar hep :F
Anne'ye haksizlik etme bu kadar :A

Oy verenlere teşekkürler, inceledim şimdi. :Z Güzel bir başlangıç yaptık daha da efsane sahnelerim olacak finale çıkacağız inşallah. :A

@MayısKralı geçmiş olsun, @Çiğdem- 'in dediği gibi Yunuslu bölümlerden seçmek varken neden son sezondan seçtin. :D

Mesela şu sahneyle gelsen 1. olurdun. Arada gülmek için açar izlerim bu videoyu. :F

Söz'ü gecebiliyorsam hepsini gecebilmem lazim cünkü bu dizilerin arasindaki en efsane dizi Söz :A
söz daha çok yeni bir dizi kavak yelleri hayat bilgisi çocukalr duymasın o seviyerle bir tutulmaz son bölümleride biraz tutuk gitmeye basladı içerde tekrar ezmeye basladı :A :A :A

Oy verenlere teşekkürler, inceledim şimdi. :Z Güzel bir başlangıç yaptık daha da efsane sahnelerim olacak finale çıkacağız inşallah. :A

@MayısKralı geçmiş olsun, @Çiğdem- 'in dediği gibi Yunuslu bölümlerden seçmek varken neden son sezondan seçtin. :D

Mesela şu sahneyle gelsen 1. olurdun. Arada gülmek için açar izlerim bu videoyu. :F

AMA @MayısKralı kendisi kaşınmıs ayoll oy vermemiş ozaman hak etmiş diyelim :F