Tecavüz var mıSahneler bol. Her hafta şiddet vahşet kriz sahneleri olacak.
La sen eskiciydin haniBizim isimiz bu kanka
Tecavüz var mıSahneler bol. Her hafta şiddet vahşet kriz sahneleri olacak.
La sen eskiciydin haniBizim isimiz bu kanka
ITecavüz var mı
La sen eskiciydin hani
Tecavüz var mı
La sen eskiciydin hani
Eskicilik bizim icin bir is degil kanka yasam tarziTecavüz var mı
La sen eskiciydin hani
Artık hayırlısı güzel sahneler gelecektir bu kez yarıştığın bir şey ilgimi çekecek gibiI
Oğuz Leyla'ya ediyordu tecavüz ama o sahneyi kullanmam.
Artık hayırlısı güzel sahneler gelecektir bu kez yarıştığın bir şey ilgimi çekecek gibi
oyların berbat @Çiğdem- yelli kavağa 10 puan anneye 2 puan senin jürilikten atılma zamanın gelmişYepyeni yarışmalarıyla eTV'ye damga vuracak olan @Çiğdem-'in oylarıyla başlıyoruz.
10 - Kavak Yelleri
9 - Hayat Bilgisi
8 - İçerde
7 - Yaprak Dökümü
6 - Çocuklar Duymasın
5 - Cennet Mahallesi
4 - Söz
3 - Suskunlar
2 - Anne
1 - Kardeş Payı
Benim açtığım konulara uğramaman mümkün değil.
bilinçaltında bu fragmanla biz değerli jürilere @mrt-06 görümceğimin hayat bilgisi adlı pis dizisi aşılanmaya çalışılıyor taraflı sunucu istemiyoruz sunucu dışarıSonuçların açıklanmasına az kalmışken Hayat Şarkısı'nın final fragmanını izleyelim. Salı 20.00'de Kanal D'de!
söz 9 puan kardeş payı 1 puan anne 3 puan ?? keşke elensen @BullyArayı fazla açmadan @Bully ile devam ediyoruz.
9 - Söz
8 - Hayat Bilgisi
7 - Suskunlar
6 - Yaprak Dökümü
5 - Cennet Mahallesi
4 - Çocuklar Duymasın
3 - Anne
2 - Kavak Yelleri
1 - Kardeş Payı
Sizi de konuya bekliyoruz. @mrt-06 @sokak sanati @mesmeso61
dediğim sahneyi koy 3 hafta tam puan vericemTeşekkürler Serhan'ım fena değil. @S.G.A.T.
Senin verdiginden daha yüksek verdim lan iyi sayilir ne demek@eskici sağol yaa. İyi sayılır.s.s
@mesmeso61 trabzonda 3 yıl internet kesilmesi dileği ile.s.s
@MasacRE- hani saç baş kavga sahnesine bayılıyordun.
Senin puanin cok iyi geldi tesekkürleradamın içi kötü bence yakışmış
zekkar zührenin boobslarınımı tutuyor orda
Senin verdiginden daha yüksek verdim lan iyi sayilir ne demek
ilk haftayı zor atlatmışsın cengizi sevdiremedin saygıdeğer barbat jürilerimizeSenin verdiginden daha yüksek verdim lan iyi sayilir ne demek
Senin puanin cok iyi geldi tesekkürler
kötü olan sensin avrupa yakası dururken çocuklar oynaşsınla gelende sensin ilk haftayı atlatmış olman üzücü bir durum
Bana atar yapma kanka biz her türlü anlasilirizHadi yaa. Neyse teşekkür ederim kanki. Biliyon beni tam puan dışında atar yapıyorum.
Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile gelirizilk haftayı zor atlatmışsın cengizi sevdiremedin saygıdeğer barbat jürilerimize
kötü olan sensin avrupa yakası dururken çocuklar oynaşsınla gelende sensin ilk haftayı atlatmış olman üzücü bir durum
şule - cansu .. zeynep - şule , zeynep - turna bu ikiler destan yazar ama elenmekten kurtarırmı yinede kurtarmaz seni çünkü anne harika olmasına rağmen millet sana gıcık seni sevmiyorlarBana atar yapma kanka biz her türlü anlasiliriz
Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile geliriz