eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Yepyeni yarışmalarıyla eTV'ye damga vuracak olan @Çiğdem-'in oylarıyla başlıyoruz. :A

10 - Kavak Yelleri
9 - Hayat Bilgisi
8 - İçerde
7 - Yaprak Dökümü
6 - Çocuklar Duymasın
5 - Cennet Mahallesi
4 - Söz
3 - Suskunlar
2 - Anne
1 - Kardeş Payı
oyların berbat @Çiğdem- yelli kavağa 10 puan anneye 2 puan senin jürilikten atılma zamanın gelmiş :)

Sonuçların açıklanmasına az kalmışken Hayat Şarkısı'nın final fragmanını izleyelim. Salı 20.00'de Kanal D'de!

bilinçaltında bu fragmanla biz değerli jürilere @mrt-06 görümceğimin hayat bilgisi adlı pis dizisi aşılanmaya çalışılıyor :) taraflı sunucu istemiyoruz sunucu dışarı :)

@eskici sağol yaa. İyi sayılır.s.s

@mesmeso61 trabzonda 3 yıl internet kesilmesi dileği ile.s.s

@MasacRE- hani saç baş kavga sahnesine bayılıyordun.:bağır:

Teşekkürler Serhan'ım fena değil. :A @S.G.A.T.
dediğim sahneyi koy 3 hafta tam puan vericem:A
herkese teşekkürler oy veren ilk 3 beklediğim gibi.Kaan 1 puan az alsa ölürmüş:T:.Neyse zirveyi paylaşmak da güzel Kaan`ımla:D Ben gelecek hafta indiririm tahttan:A
Hayat Bilgisi candır pek aşağılarda olacağını düşünmüyorum:)
İçerde`de o artist artist konuşmalarla fazla bir şey olmaz.Sen Çetin Tekindor`a dua et:A @Bully
Cennet Mahallesi aslında kötü gelmemişti,zaten ceza olmazsa elenmeyecekmiş.Ama normali standart puanlar alırdı bence zaten.Geçmiş olsun @MayısKralı

Hadi yaa. Neyse teşekkür ederim kanki. Biliyon beni tam puan dışında atar yapıyorum.:A
Bana atar yapma kanka biz her türlü anlasiliriz :A
ilk haftayı zor atlatmışsın cengizi sevdiremedin saygıdeğer barbat jürilerimize :)

kötü olan sensin :) avrupa yakası dururken çocuklar oynaşsınla gelende sensin ilk haftayı atlatmış olman üzücü bir durum :)
Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile geliriz :A

Bana atar yapma kanka biz her türlü anlasiliriz :A

Yapacak bir sey yok bundan sonra Sule ile geliriz :A
şule - cansu .. zeynep - şule , zeynep - turna bu ikiler destan yazar ama elenmekten kurtarırmı yinede kurtarmaz seni:) çünkü anne harika olmasına rağmen millet sana gıcık seni sevmiyorlar :)