Aynen öyleÇilek dökümü gibi değil mi
Asli'yi baskasina mi verdin yoksaYıldızlar Yarışıyor reytinglerde zirveyi kapacak Aslı Enver'de olacak o kadroda
Aynen öyleÇilek dökümü gibi değil mi
Asli'yi baskasina mi verdin yoksaYıldızlar Yarışıyor reytinglerde zirveyi kapacak Aslı Enver'de olacak o kadroda
Neden olmasın? Aklında fikir varsa özele buyur.İstersen yardımcı olabilirim 😉
Neden olmasın? Aklında fikir varsa özele buyur.
Aslında kanal sistemi 2 gün önce gelse resmi açılışı Dizi Savaşları ile yapardık seninki ilk dizi olacak. Ama 5 bölümün hepsini yayınlamak zorundasın anlaşma gereği.@Aserat demek kanalin açılışını benle yapiyorsun Allah sonumuzu hayır etsin
Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye değil miydi o?Geçti bunun boru pazarı
Ben yayinlarim sıkıntı değilAslında kanal sistemi 2 gün önce gelse resmi açılışı Dizi Savaşları ile yapardık seninki ilk dizi olacak. Ama 5 bölümün hepsini yayınlamak zorundasın anlaşma gereği.
Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye değil miydi o?
kim yaziyor bunu konusu güzelmiş ve anlaşılır bir dilde yazılmış off ya ben olamiyacam ilgimide çekti. Kötü karakter değilim ilkkezeTV'DEN YENİ DİZİ!
Ekranın yeni rengi eTV'den iddialı bir komedi dizisi daha geliyor. Başrollerini @Çiğdem-, @destere, @Dosi, @Bully, @vadikızı ve @denizz19'un paylaştığı "Aşk İşleri" bir arkadaş grubunun başından geçen olayları konu alıyor.
KONU
Çiğdem ve Selim yıllar önce üniversitede tanışmış ve aralarındaki ilişki kısa zamanda aşka dönmüştür. Çok iyi anlaşıyorlardır ve evlenmemeleri için hiçbir neden yok gibidir. 7 yıl sonra evliliğe uzanan bu ilişki Selim'in yapamayacağını söyleyip kaçmasıyla birlikte sona erer.
Ancak ikisi de aynı arkadaş grubundadır ve istemeseler bile birbirlerini sık sık görmek zorundadırlar. Bu ayrılığın yanı sıra yakın arkadaşları Zeynep ile Kaan'ın evlilik hazırlıkları da aynı zamana denk gelince yazılmamış aşk kuralları devreye girmeye başlar.
KARAKTERLER
Çiğdem Sönmez: 32 yaşında. Bir organizasyon şirketinde çalışıyor. 7 yıl önce üniversitede tanıştığı Selim ile sürdürdüğü mutlu ilişki tam düğünle taçlanacakken sudan bir sebep yüzünden ayrılıyorlar. Üstelik tam da bu gelişmeden sonra arkadaş grubundan Zeynep ve Kaan'ın düğününü planlamak zorunda kalıyor. Güzel ve alımlı olduğu kadar inatçı biri.
Selim Şahin: 33 yaşında. Prestijli bir şirketin yönetim departmanında görev yapıyor. Karizmatik, komik ve kadınların ilgi duyduğu biri. 7 yıllık sevgilisi Çiğdem'den tam da düğün öncesi ayrılıyor ve herkes onun kendini affettirmesini beklerken o bu halinden ilginç bir zevk duyuyor.
Zeynep Taylan: 32 yaşında. Bir kafe işletiyor. Yaşıtlarına göre biraz kilolu olması nedeniyle kendini güzel bulmuyor. Yakın arkadaşı Kaan ile nikah masasına oturmaya hazırlanırken Çiğdem ve Selim'in ayrılığı onu büyük bir endişe içine sokuyor. Grubun en eğlenceli üyesi.
Kaan Cengiz: 32 yaşında. Selim ile aynı şirkette iş yapıyor. Zeynep'i hayatta her şeyden önde tutuyor ve onun kaderi olduğuna inanıyor. Yıllar sonra evlilik yoluna girerken Çiğdem ve Selim'in yaşadıkları onu da etkiliyor.
Melek Akman: 30 yaşında. Çiğdem'in en yakın arkadaşlarından biri. Ünlü bir iş adamının sekreterliğini yapıyor. Daha önce yaşadığı bir ayrılıktan dolayı erkeklere güveni sarsılmış durumda. Peki yeni tanıştığı Deniz onun bu halini değiştirebilecek mi?
Deniz Tural: 30 yaşında. Kaan'ın yeğeni. İşsiz güçsüz biri. Annesi onu Kaan'ın yanına gönderiyor. Onların arkadaş grubuna dahil olması uzun sürmüyor ve Melek ile tanıştıktan sonra hayatın farklı bir yönünü keşfediyor.
Aşk İşleri, çok yakında ekranın yeni rengi eTV'de başlıyor!
Ne zaman dönüyordun tatilden? Sanırım gelecek hafta başlatırım. Döndükten sonra yetişemediğin bölümleri okursun.kim yaziyor bunu konusu güzelmiş ve anlaşılır bir dilde yazılmış off ya ben olamiyacam ilgimide çekti. Kötü karakter değilim ilkkez
bu projeler daha önce olsaydiya
Soy ismini bildiklerimi aynı tuttum, mesela @Çiğdem-'inki de aynı.Niye benim soy adım değişmemiş
Ağustosta ama ben wifi bulduğum yerde okumaya çalışırım fakat forumda olmayacağim icin yorum yapamamNe zaman dönüyordun tatilden? Sanırım gelecek hafta başlatırım. Döndükten sonra yetişemediğin bölümleri okursun.
Soy ismini bildiklerimi aynı tuttum, mesela @Çiğdem-'inki de aynı.
Keşke yaşımı da uygun yapsaydınNe zaman dönüyordun tatilden? Sanırım gelecek hafta başlatırım. Döndükten sonra yetişemediğin bölümleri okursun.
Soy ismini bildiklerimi aynı tuttum, mesela @Çiğdem-'inki de aynı.
Tamam sen de döndükten sonra yorum yaparsın hepsine. Ama rolün bayağı güzel benden söylemesi.Ağustosta ama ben wifi bulduğum yerde okumaya çalışırım fakat forumda olmayacağim icin yorum yapamam
Begendim zaten. eğlenceliymişim kiloyuda spor yaparak halederizTamam sen de döndükten sonra yorum yaparsın hepsine. Ama rolün bayağı güzel benden söylemesi.
En azından şu kanal olayı nedeniyle 13 bölüm devam ettirmeye çalışacağım umarım bu sefer tamamlayabilirim.Biraz kiloluymusum demek ama Kaan beni bu halimle sevmiş tabi tedirgin olusu aralari bozulursa yalniz kalacagindan korkuyordur. Kendine olan özgüveni olmadigi icin kilosundan dolayi Kaandan baska kimsenin onu sevmeyecegini düşünüyordur Kaanda Zeynepi herseyden önde tutuyorsa evlilik yolunda problemler oluşmuyordur umarım @Bully
Begendim zaten. eğlenceliymişim kiloyuda spor yaparak halederiz
yarim kalirsa ben devam ederim ben sarki sözleri şiir ve hikaye yazan biriyim zaten o yapmayi düşündüğüm film kisa bir hikayemden yola çıkarak oluşacakEn azından şu kanal olayı nedeniyle 13 bölüm devam ettirmeye çalışacağım umarım bu sefer tamamlayabilirim.
Bakalım bir başlasın da. @Bully ile uyumlu bir kimya yakalayacağınızı düşünüyorum.yarim kalirsa ben devam ederim ben sarki sözleri şiir ve hikaye yazan biriyim zaten o yapmayi düşündüğüm film kisa bir hikayemden yola çıkarak oluşacak
33 yasinda ve 7 yıl önce üniye mi gidiyormuş 😱eTV'DEN YENİ DİZİ!
Ekranın yeni rengi eTV'den iddialı bir komedi dizisi daha geliyor. Başrollerini @Çiğdem-, @destere, @Dosi, @Bully, @vadikızı ve @denizz19'un paylaştığı "Aşk İşleri" bir arkadaş grubunun başından geçen olayları konu alıyor.
KONU
Çiğdem ve Selim yıllar önce üniversitede tanışmış ve aralarındaki ilişki kısa zamanda aşka dönmüştür. Çok iyi anlaşıyorlardır ve evlenmemeleri için hiçbir neden yok gibidir. 7 yıl sonra evliliğe uzanan bu ilişki Selim'in yapamayacağını söyleyip kaçmasıyla birlikte sona erer.
Ancak ikisi de aynı arkadaş grubundadır ve istemeseler bile birbirlerini sık sık görmek zorundadırlar. Bu ayrılığın yanı sıra yakın arkadaşları Zeynep ile Kaan'ın evlilik hazırlıkları da aynı zamana denk gelince yazılmamış aşk kuralları devreye girmeye başlar.
KARAKTERLER
Çiğdem Sönmez: 32 yaşında. Bir organizasyon şirketinde çalışıyor. 7 yıl önce üniversitede tanıştığı Selim ile sürdürdüğü mutlu ilişki tam düğünle taçlanacakken sudan bir sebep yüzünden ayrılıyorlar. Üstelik tam da bu gelişmeden sonra arkadaş grubundan Zeynep ve Kaan'ın düğününü planlamak zorunda kalıyor. Güzel ve alımlı olduğu kadar inatçı biri.
Selim Şahin: 33 yaşında. Prestijli bir şirketin yönetim departmanında görev yapıyor. Karizmatik, komik ve kadınların ilgi duyduğu biri. 7 yıllık sevgilisi Çiğdem'den tam da düğün öncesi ayrılıyor ve herkes onun kendini affettirmesini beklerken o bu halinden ilginç bir zevk duyuyor.
Zeynep Taylan: 32 yaşında. Bir kafe işletiyor. Yaşıtlarına göre biraz kilolu olması nedeniyle kendini güzel bulmuyor. Yakın arkadaşı Kaan ile nikah masasına oturmaya hazırlanırken Çiğdem ve Selim'in ayrılığı onu büyük bir endişe içine sokuyor. Grubun en eğlenceli üyesi.
Kaan Cengiz: 32 yaşında. Selim ile aynı şirkette iş yapıyor. Zeynep'i hayatta her şeyden önde tutuyor ve onun kaderi olduğuna inanıyor. Yıllar sonra evlilik yoluna girerken Çiğdem ve Selim'in yaşadıkları onu da etkiliyor.
Melek Akman: 30 yaşında. Çiğdem'in en yakın arkadaşlarından biri. Ünlü bir iş adamının sekreterliğini yapıyor. Daha önce yaşadığı bir ayrılıktan dolayı erkeklere güveni sarsılmış durumda. Peki yeni tanıştığı Deniz onun bu halini değiştirebilecek mi?
Deniz Tural: 30 yaşında. Kaan'ın yeğeni. İşsiz güçsüz biri. Annesi onu Kaan'ın yanına gönderiyor. Onların arkadaş grubuna dahil olması uzun sürmüyor ve Melek ile tanıştıktan sonra hayatın farklı bir yönünü keşfediyor.
Aşk İşleri, çok yakında ekranın yeni rengi eTV'de başlıyor!
Bizim yollarımız ayrılacak gibi sanki, konu ve karakter tanıtımları onu gösteriyor, hayırlısı artık bakalımBiraz kiloluymusum demek ama Kaan beni bu halimle sevmiş tabi tedirgin olusu aralari bozulursa yalniz kalacagindan korkuyordur. Kendine olan özgüveni olmadigi icin kilosundan dolayi Kaandan baska kimsenin onu sevmeyecegini düşünüyordur Kaanda Zeynepi herseyden önde tutuyorsa evlilik yolunda problemler oluşmuyordur umarım @Bully
Begendim zaten. eğlenceliymişim kiloyuda spor yaparak halederiz
Hayırlı olsunBakalım bir başlasın da. @Bully ile uyumlu bir kimya yakalayacağınızı düşünüyorum.
Teşekkürler konuyu nasıl buldun.Bizim yollarımız ayrılacak gibi sanki, konu ve karakter tanıtımları onu gösteriyor, hayırlısı artık bakalım
Hayırlı olsun
Oldukça ilgi çekici görünüyor, kışa bile kalabilir bu senaryo İlk 2 bölümkü reytinglerin önemli bakalımTeşekkürler konuyu nasıl buldun.