Son bölüm yerine final yazsalardı keşke. Çok güzel diziydi uzun soluklu izleyemesem de sahneleri izliyorum ara ara nette.
Bence son bölüm daha iyi ama anlamı değişmiyor tabii. Kesinlikle çok güzel bir diziydi ve tadında kalması da ayrı güzel.Son bölüm yerine final yazsalardı keşke. Çok güzel diziydi uzun soluklu izleyemesem de sahneleri izliyorum ara ara nette.![]()
Yani pek sanmıyorum en baştan alacağımı ama sahne olarak izlerim bölümlerin belkiBence son bölüm daha iyi ama anlamı değişmiyor tabii. Kesinlikle çok güzel bir diziydi ve tadında kalması da ayrı güzel.
Bence müsait zamanın olursa yazın tekrar başla gelecek sezon Dizi Savaşları'na da onunla katılırsın.![]()
Neden alamayacakmışsın? Sen önce bir al kesinlikle değer.Yani pek sanmıyorum en baştan alacağımı ama sahne olarak izlerim bölümlerin belki![]()
Sen de Kırgın Çiçeklerin ilk 57 bölümünü izlersen olurNeden alamayacakmışsın? Sen önce bir al kesinlikle değer.![]()
Sen de Kırgın Çiçeklerin ilk 57 bölümünü izlersen olur![]()
Bu dizi mutlu sonu hakediyor. Sonda Hülya kıyamaz Kerime geri döner diyorum sonra onun ne kadar inatçı olduğunu hatırlayıp dönmeyebilir de diyorum.Hülya kraliçemiz Kerim'i düğünde terk ederek kraliçeliğini bir kez daha gösterecek gibi. Salı akşamı izlemeyi unutmayın.@Dosi @mesmeso61
yok artikHülya kraliçemiz Kerim'i düğünde terk ederek kraliçeliğini bir kez daha gösterecek gibi. Salı akşamı izlemeyi unutmayın.@Dosi @mesmeso61
Ne yaparsa yapsın arkasındayım. Kadınlar unutmaz hele Hülya hiç unutmaz. Kerim'e gününü göstermek için Mahir ve çocuklarla kaçsa efsane bir son olabilir. Ama oyun olması yüksek ihtimal.yok artikyani Kerim hakediyor ama arada cocuklar var artik . Onca yasanandan sonra gerci Hülya az piskopat degil yaparmi yapar
Bu Sali Tv basindan ayrilmayacam![]()
Anne izliyor annem o zor birazFinali izlerken mutlaka buraya yorum yapın ben de reklam aralarında size katılırım.@Dosi @mesmeso61 @denizz19
bizim avrupa yayin ile turkiye yayini ayni anda olmuyor. Ben bitince genel yorumumu yazarimFinali izlerken mutlaka buraya yorum yapın ben de reklam aralarında size katılırım.@Dosi @mesmeso61 @denizz19