Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

Yine muhteşem bir bölüm, özellikle son iki haftadır komedi de tavan yapmış durumda. İnşallah bu akşam yeniden 4-5 reytinge ulaşacak. :Z

Şahane bir bölümdü :Zözellikle sonlara doğru iyice heyecanlıydı:oley:inşallah savaşçı dam etkilenmez :D:D:D

Bu bölümü kendi günümüzde izlemiş olmak gerçekten büyük bir sevinç. Bölüm de harikaydı, özellikle Hülya ve Mahir'in iş üstünde olduğu sahneler başta olmak üzere komedi ön plandaydı. İşte bize böyle bölümlerle gelin. :Z

Son bölüm yerine final yazsalardı keşke. Çok güzel diziydi uzun soluklu izleyemesem de sahneleri izliyorum ara ara nette. :)
Bence son bölüm daha iyi ama anlamı değişmiyor tabii. Kesinlikle çok güzel bir diziydi ve tadında kalması da ayrı güzel. :)

Bence müsait zamanın olursa yazın tekrar başla gelecek sezon Dizi Savaşları'na da onunla katılırsın. :A

Bence son bölüm daha iyi ama anlamı değişmiyor tabii. Kesinlikle çok güzel bir diziydi ve tadında kalması da ayrı güzel. :)

Bence müsait zamanın olursa yazın tekrar başla gelecek sezon Dizi Savaşları'na da onunla katılırsın. :A
Yani pek sanmıyorum en baştan alacağımı ama sahne olarak izlerim bölümlerin belki :D

Sen de Kırgın Çiçeklerin ilk 57 bölümünü izlersen olur :A
giphy.gif

Hülya kraliçemiz Kerim'i düğünde terk ederek kraliçeliğini bir kez daha gösterecek gibi. Salı akşamı izlemeyi unutmayın. :Z @Dosi @mesmeso61

Bu dizi mutlu sonu hakediyor. Sonda Hülya kıyamaz Kerime geri döner diyorum sonra onun ne kadar inatçı olduğunu hatırlayıp dönmeyebilir de diyorum.

yok artik :A yani Kerim hakediyor ama arada cocuklar var artik . Onca yasanandan sonra gerci Hülya az piskopat degil yaparmi yapar :A
Bu Sali Tv basindan ayrilmayacam :A
Ne yaparsa yapsın arkasındayım. Kadınlar unutmaz hele Hülya hiç unutmaz. Kerim'e gününü göstermek için Mahir ve çocuklarla kaçsa efsane bir son olabilir. Ama oyun olması yüksek ihtimal. :A