Bak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellikdur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleri bir genel duruma bakalım ona göre bişeyler çıkar artık
Bak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellikdur gecenin derin sessizliği eşliğinde sindire sindire izleyeceğim sahneleri bir genel duruma bakalım ona göre bişeyler çıkar artık
öyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalım benim istediğim değilde senin izleyip dinleyip beğendiğin şarkılara oy vermişsindir kesinBak senin istedigin sarkilara oy veriyorum sende yap artik bize bir güzellik
eskicinin seni övmesini kıskanmam merak etmeöyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalım benim istediğim değilde senin izleyip dinleyip beğendiğin şarkılara oy vermişsindir kesin
Tabii ki de öyle canim seninle zevklerimiz uyusuyor o yüzden ayni sarkilara oy veriyoruzöyle deme şimdi @Harunnn60 u kıllandırmayalım benim istediğim değilde senin izleyip dinleyip beğendiğin şarkılara oy vermişsindir kesin
şarkı sunucusunda jeton geç düşüyor olayı nereye getirmiş zaten jeton düşene kadar gagayla zayn yumurtası elenmiş olacakeskicinin seni övmesini kıskanmam merak etme
Fark açılmış zaten sus.şarkı sunucusunda jeton geç düşüyor olayı nereye getirmiş zaten jeton düşene kadar gagayla zayn yumurtası elenmiş olacak
şimdi mağdura yatıp oy toplama çalışmaları yapma hemen nerde fark açılmış burun buruna yarışıyorlar bir kaç kaliteden anlayan muhteşem arkadaşımızın daha desteği lazımFark açılmış zaten sus.
şunu koysam +3 oy daha kaparım sanırım?şimdi mağdura yatıp oy toplama çalışmaları yapma hemen nerde fark açılmış burun buruna yarışıyorlar bir kaç kaliteden anlayan muhteşem arkadaşımızın daha desteği lazım
pisinin gözyaşları eğer zaynla gaga için akıyorsa, bu pisiyi satanistlere satmak lazımşunu koysam +3 oy daha kaparım sanırım?
Şimdi mobilim eve gelince oy vermeyenlerin kulağını çekerim. Ama admin olarak bu etiket sorununa çözüm bulman lazım.@Aserat hiç sesin soluğun çıkmıyor, oylama ne alemde
Beni aşan bir konu, Ozan'ı sıkıştırmak lazım, o da kendini soyutladı iyice uğraşacağını sanmıyorumŞimdi mobilim eve gelince oy vermeyenlerin kulağını çekerim. Ama admin olarak bu etiket sorununa çözüm bulman lazım.
Zirvede yer alan diziyi çok rahat görebiliyorumSON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11
Oy Göndermeyenler: @batuhankaralar @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @Yiğitt
Oy göndermeyenler yavaştan işe koyulsun, dengeleri değiştirmek sizin elinizde.
Oy gönder oy.Zirvede yer alan diziyi çok rahat görebiliyorum
Oyları nereden atcaz?SON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11
Oy Göndermeyenler: @batuhankaralar @denizz19 @eskici @MayısKralı @mesmeso61 @mrt-06 @sokak sanati @vadikızı @destere @Dosi @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @Yiğitt
Koskoca 1 buçuk günde 4 oy mu toplayabildinSON DURUM
1. XXX - 28
2. XXX - 27
...
10. XXX - 11