Yok tam aksine hoşuma gitti ama görünce ufak bir kalp krizi geçirdim.Noldu la yanlış bir şey mi dedim.![]()
Yok tam aksine hoşuma gitti ama görünce ufak bir kalp krizi geçirdim.Noldu la yanlış bir şey mi dedim.![]()
komik değildi ki az önce gerçekten ciddiydim her oyunu her insan ypacak diye bir şey yok imkansız ztn cok ugrastım bu oyuna d a @vadikızı hele cok ii bilir.hiç pes etmem falan
![]()
La sadece kırmızı takım oy kullanabiliyor.
Ben anlatmaktan yoruldum.La sadece kırmızı takım oy kullanabiliyor.![]()
Ay mahcup oldum şu anda.La sadece kırmızı takım oy kullanabiliyor.![]()
Tatlım sen genel olarak güçlüsün ondan dedim.
nasıl tanımıyorsun beni ben Haluk?Ay mahcup oldum şu anda.Unuttum. Aslında gaza geldim biraz.
Sağol canısı.
Tatlım sen genel olarak güçlüsün ondan dedim.Ayrıca o canısıları çok tanımıyorum.
Piyango sana vurdu.
![]()
Haluk kimdi pardon?nasıl tanımıyorsun beni ben Haluk?![]()
şakacı mısın senHaluk kimdi pardon?
Ya şunu söyleyeyim ben forumda gerçek adını kullananlar var sadece onları tanıyoum o da genel olarak adları çıktığı için. Bende biraz unutkanlık var da.
Hı evet. Ama onda pikaçu resmi vardı ve fox?şakacı mısın senaz konusmamıstk zamanında ff üyelriyle özel sohbetlerde
![]()
Gizledim her türlü, kullanma.Sonuçları görebilmek için oy kullanacağım.@Yiğitt
İstediğine kullan, oyun geçerli sayılmayacak zaten.bu grup arasında performansı en iyi kim?Oy kullanayım.Sonuçları görmek istiyorum![]()
ahh teşekkürler senin manevi desteğinKraliçemizi kurtardık.@Çiğdem-
İlk oyunum bozuldu maalesef, yeni planlarım yolda.ahh teşekkürler senin manevi desteğinve @DarkLeqenD in son anda 1.ciliği ile maddi desteği sayesinde survivordakı kabusumdan kurtuldum ve @Yiğitt in oyununu bozduk
@Harunnn60
aa bu arada 1 puan alıyordun sen tam tebrik edecektim ama turkuazz yüzünden alamassın sanırım @Bully takım arkadaşlaırmızdan geliyor darbeler![]()
![]()
![]()
Yeni oyun gelsin sıkılıyorum.İlk oyunum bozuldu maalesef, yeni planlarım yolda.![]()
Oylar görünüyor bu aradaİlk oyunum bozuldu maalesef, yeni planlarım yolda.![]()