Kulis işleri ilerde olmayacak, yani öyle onun bunun oyuyla elenmeyeceğiz. Becerinle ve skorunla konuşacaksın.
Akşamı bekleyin sürpriz haber için.![]()
ne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
Seni yollayana kadar operasyonlara devam.ne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
![]()
geçen yılkı oyunda bireysedede elemeye kalanlar oy ile kalıyordu yarışmada kural değiştiremeszin ayoll kafana göre yoksa @mrt-06 admin yetkisiyle seni sunuculuktan alırSeni yollayana kadar operasyonlara devam.![]()
Sen o puanlarla zaten tur atlamayı haketmedinne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
![]()
Birleşmeye kadar dayan çikone süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
![]()
Sen sus bee sen katılmadın bak en iyi oyuncualrını yolladılar taktik bilmityorlarSen o puanlarla zaten tur atlamayı haketmedin![]()
Haftaya üçlü eleme olacak, kaybeden takımın son üçünü yollayacağız.geçen yılkı oyunda bireysedede elemeye kalanlar oy ile kalıyordu yarışmada kural değiştiremeszin ayoll kafana göre yoksa @mrt-06 admin yetkisiyle seni sunuculuktan alır
![]()
![]()
![]()
Artık zorlu elemeler başlıyormuş streslenmeye hazırsınSen sus bee sen katılmadın bak en iyi oyuncualrını yolladılar taktik bilmityorlar![]()
Haftaya üçlü eleme olacak, kaybeden takımın son üçünü yollayacağız.
Bay bay Çiğdem.![]()
BU hain ayırdı bizi tek tek yemeye çalısıyor bir birleşirsek o görücek gününü ayollBirleşmeye kadar dayan çikoSonra kurtarıcaz seni
![]()
Sizin grup biraz fos çıktı yakında elenirse bence.Seni hayal kırıklığına uğrattığıma sevindim.![]()