Kulis işleri ilerde olmayacak, yani öyle onun bunun oyuyla elenmeyeceğiz. Becerinle ve skorunla konuşacaksın.
Akşamı bekleyin sürpriz haber için.
ne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırımHele bir ayağımızı kaydırsın dizimde @Yiğitt'i hayat kadını olarak yazarım.
Seni yollayana kadar operasyonlara devam.ne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
geçen yılkı oyunda bireysedede elemeye kalanlar oy ile kalıyordu yarışmada kural değiştiremeszin ayoll kafana göre yoksa @mrt-06 admin yetkisiyle seni sunuculuktan alırSeni yollayana kadar operasyonlara devam.
Sen o puanlarla zaten tur atlamayı haketmedinne süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
Birleşmeye kadar dayan çiko Sonra kurtarıcaz senine süprizi yine ne hainlik düşünüyorsun bee ben katil olup diskalife olucam sanırım
@Bully @Harunnn60
Sen sus bee sen katılmadın bak en iyi oyuncualrını yolladılar taktik bilmityorlarSen o puanlarla zaten tur atlamayı haketmedin
Haftaya üçlü eleme olacak, kaybeden takımın son üçünü yollayacağız.geçen yılkı oyunda bireysedede elemeye kalanlar oy ile kalıyordu yarışmada kural değiştiremeszin ayoll kafana göre yoksa @mrt-06 admin yetkisiyle seni sunuculuktan alır
Artık zorlu elemeler başlıyormuş streslenmeye hazırsınSen sus bee sen katılmadın bak en iyi oyuncualrını yolladılar taktik bilmityorlar
Haftaya üçlü eleme olacak, kaybeden takımın son üçünü yollayacağız.
Bay bay Çiğdem.
BU hain ayırdı bizi tek tek yemeye çalısıyor bir birleşirsek o görücek gününü ayollBirleşmeye kadar dayan çiko Sonra kurtarıcaz seni
Sizin grup biraz fos çıktı yakında elenirse bence.Seni hayal kırıklığına uğrattığıma sevindim.