2017 Fav10 Sanal Survivor 7. Sezon 2. Hafta Elemesi (Kırmızı Takım)

Kim gitsin? (Sadece Kırmızı Takım Oy Kullanmalı)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Bence çok yanlış bir kara verdiniz. :( Geçmiş olsun.. @HeisenBerg

La ne 17'si açsana şimdi. :F

heisenberg bu yarışmanın en iyi 5 oyuncusundan biridir @Polat Şaşmaz dan sonra takımın en iyi oyuncusunu yollamıssınız @Bully @Harunnn60 :Z:Z:Z oynayalım çocuklar @mrt-06 @Yiğitt :Z:Z:Z

@DarkLeqenD

@Bully şansızlığı kıralım artık bi :A

heisenberg bu yarışmanın en iyi 5 oyuncusundan biridir @Polat Şaşmaz dan sonra takımın en iyi oyuncusunu yollamıssınız @Bully @Harunnn60 :Z:Z:Z oynayalım çocuklar @mrt-06 @Yiğitt :Z:Z:Z

@DarkLeqenD
İnanılır gibi değil ya takımın en pro 2 isminden birini yollamışlar :T:

Demek ki takımı değil de kendilerini düşünüyorlar ama kendi ayaklarına sıktılar farkında değiller. ss

Bakalım bundan sonra nasıl oyun kazanacaz, işimiz tamamen mucizelere kaldı artık :F

İnanılır gibi değil ya takımın en pro 2 isminden birini yollamışlar :T:

Demek ki takımı değil de kendilerini düşünüyorlar ama kendi ayaklarına sıktılar farkında değiller. ss

Bakalım bundan sonra nasıl oyun kazanacaz, işimiz tamamen mucizelere kaldı artık :F
Hhahah aa vlla polat legolas heinsberkti galiba bu oyunun ustaları @Yiğitt :F

bir polat napacak bizim 10 kişiye :A birde bende takım şansı var ayoll benim olduğum takım yenilmiyor geçen sezon güçsüz olduğumuz halde yine rakip hep yeniliyordu şans meleği olarak bulunuyorum galiba takımlarımda oyun oynamaktan daha çok :F :F :F @mrt-06
716007anges_noel_tiram__29_.png

@mrt-06

bir polat napacak bizim 10 kişiye :A birde bende takım şansı var ayoll benim olduğum takım yenilmiyor geçen sezon güçsüz olduğumuz halde yine rakip hep yeniliyordu şans meleği olarak bulunuyorum galiba takımlarımda oyun oynamaktan daha çok :F :F :F @mrt-06

@mrt-06
@Bully çıktı bi de başımıza. :T:

@mrt-06

@Bully çıktı bi de başımıza. :T:
Bizde umutlar tükendi artık, bundan sonra ben de kendime oynarım :A

En kısa sürede bireysele döneriz umarım :A

Bizde umutlar tükendi artık, bundan sonra ben de kendime oynarım :A

En kısa sürede bireysele döneriz umarım :A
çocuklar @Yiğitt ayağımızı kaydıramazsa eğer bireysele dönmek olsun amacımız sen @Bully @Harunnn60 ben ve @mrt-06 elenemden bireysele kalırsak bu kulis ile bizi kimse elemede eleyemez final puanı olayınada çare bulduk dişimizi sıkmalıyız
:A :A :A

çocuklar @Yiğitt ayağımızı kaydıramazsa eğer bireysele dönmek olsun amacımız sen @Bully @Harunnn60 ben ve @mrt-06 elenemden bireysele kalırsak bu kulis ile bizi kimse elemede eleyemez final puanı olayınada çare bulduk dişimizi sıkmalıyız
:A :A :A
Kulis işleri ilerde olmayacak, yani öyle onun bunun oyuyla elenmeyeceğiz. Becerinle ve skorunla konuşacaksın. :A

Ne sürprizi gıı. :F
Hele bir ayağımızı kaydırsın dizimde @Yiğitt'i hayat kadını olarak yazarım. :A :F
Akşamı bekleyin sürpriz haber için. :Z