DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben 2000 bile yapamadım gerçi 2-3 turdan fazla da oynamadımÇok yakıştı bence 1.liğe. Şık durdu.
Ne alaka dediğin anlamadım, oyunu kullandın mı diyorum?komik değildi ki az önce gerçekten ciddiydim her oyunu her insan ypacak diye bir şey yok imkansız ztn cok ugrastım bu oyuna d a @vadikızı hele cok ii bilir. hiç pes etmem falan
güldürdün attın ya az önce onu diyorum dedim nasıl anlamazsın? ) neyseNe alaka dediğin anlamadım, oyunu kullandın mı diyorum?
Bir de utanmadan 2-3 kere oynadım diyorsun. Yenilseydik oyumu sana verebilirdim.Ben 2000 bile yapamadım gerçi 2-3 turdan fazla da oynamadım
Saf öyle değil yani her pcye geçtiğimde 2-3 tur oynadım ama 1596'dan bir gıdım yükselemedim siz şike yapıyorsunuzBir de utanmadan 2-3 kere oynadım diyorsun. Yenilseydik oyumu sana verebilirdim.
Bileğimin hakkı, alnımın teriyle yaptım o puanı. Ama gerçekten terledim.Saf öyle değil yani her pcye geçtiğimde 2-3 tur oynadım ama 1596'dan bir gıdım yükselemedim siz şike yapıyorsunuz
Lazımlık aldın mı yanınaBileğimin hakkı, alnımın teriyle yaptım o puanı. Ama gerçekten terledim.
9999 puanı yapana kadar tuvalete kalkmamışsındır yaniLazımlık derken?
Oyunu oynarken o dediğin olayın gerçekleşme ihtimal %10-20 falandı ki zaten oyunu durdurma gibi müthiş bir icat yapmışlar, durdur git -ç-işini hallet gel9999 puanı yapana kadar tuvalete kalkmamışsındır yani
Onu bile keşfettiğine göre bayağı oynamışsınOyunu oynarken o dediğin olayın gerçekleşme ihtimal %10-20 falandı ki zaten oyunu durdurma gibi müthiş bir icat yapmışlar, durdur git -ç-işini hallet gel
30-40 dakika sürmüştür.Onu bile keşfettiğine göre bayağı oynamışsın
Bi formülü var ama dimi oyunun yoksa sen yapamazdın30-40 dakika sürmüştür.
Biraz önce söyledim ya formülü.Bi formülü var ama dimi oyunun yoksa sen yapamazdın
''Biz daha son söz sözümüzü söylemedik''Oyumu kullandım.
Efsane değil mi?Oha anladım
Sesli gülecektim de orucum bozulur diye korktum.''Biz daha son söz sözümüzü söylemedik''
Bu söz sana hangi tatlışı hatırlatıyo?
Niye söylemedin bana da combo yapardıkEfsane değil mi?