DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ben 2000 bile yapamadım gerçi 2-3 turdan fazla da oynamadımÇok yakıştı bence 1.liğe.Şık durdu.
![]()
Ne alaka dediğin anlamadım, oyunu kullandın mı diyorum?komik değildi ki az önce gerçekten ciddiydim her oyunu her insan ypacak diye bir şey yok imkansız ztn cok ugrastım bu oyuna d a @vadikızı hele cok ii bilir.hiç pes etmem falan
![]()
güldürdün attın ya az önce onu diyorum dedim nasıl anlamazsın? )Ne alaka dediğin anlamadım, oyunu kullandın mı diyorum?![]()
Bir de utanmadan 2-3 kere oynadım diyorsun.Ben 2000 bile yapamadım gerçi 2-3 turdan fazla da oynamadım![]()
Saf öyle değil yani her pcye geçtiğimde 2-3 tur oynadımBir de utanmadan 2-3 kere oynadım diyorsun.Yenilseydik oyumu sana verebilirdim.
![]()
Bileğimin hakkı, alnımın teriyle yaptım o puanı.Saf öyle değil yani her pcye geçtiğimde 2-3 tur oynadımama 1596'dan bir gıdım yükselemedim siz şike yapıyorsunuz
![]()
Lazımlık aldın mı yanınaBileğimin hakkı, alnımın teriyle yaptım o puanı.Ama gerçekten terledim.
![]()
9999 puanı yapana kadar tuvalete kalkmamışsındır yaniLazımlık derken?![]()
Oyunu oynarken o dediğin olayın gerçekleşme ihtimal %10-20 falandı ki zaten oyunu durdurma gibi müthiş bir icat yapmışlar, durdur git -ç-işini hallet gel9999 puanı yapana kadar tuvalete kalkmamışsındır yani![]()
Onu bile keşfettiğine göre bayağı oynamışsınOyunu oynarken o dediğin olayın gerçekleşme ihtimal %10-20 falandı ki zaten oyunu durdurma gibi müthiş bir icat yapmışlar, durdur git -ç-işini hallet gel![]()
30-40 dakika sürmüştür.Onu bile keşfettiğine göre bayağı oynamışsın![]()
Bi formülü var ama dimi oyunun yoksa sen yapamazdın30-40 dakika sürmüştür.![]()
Biraz önce söyledim ya formülü.Bi formülü var ama dimi oyunun yoksa sen yapamazdın![]()
''Biz daha son söz sözümüzü söylemedik''Oyumu kullandım.![]()
Efsane değil mi?Oha anladım![]()
''Biz daha son söz sözümüzü söylemedik''
Bu söz sana hangi tatlışı hatırlatıyo?![]()
Niye söylemedin bana da combo yapardıkEfsane değil mi?![]()