hogathadan sana fayda gelmez boşuna uğraşma
Mendes dedin ya harikasınKaty dedim tabikide @Harunnn60
lavato dedim @desteremendeste dedim @sokak sanati
aa birşeye şaşırdım Justin Timberlake @destere ilk defa bir erkek şarkıcıya hakkını vermiş ayoll şarkı süper 😱😱😱
yine kimseyi kırmadım işte diğer gruplarada yarın bakarımMendes dedin ya harikasınKaty ile efso yapmışsın
![]()
21 pilotTreat You Better gibi milyarlık şarkının aldığı oy rezillik.s.s @Forumdash
Katy dedim tabikide @Harunnn60
lavato dedim @desteremendeste dedim @sokak sanati
aa birşeye şaşırdım Justin Timberlake @destere ilk defa bir erkek şarkıcıya hakkını vermiş ayoll şarkı süper 😱😱😱
batırmışsınız resmen21 pilot
Katy Perry
Shawn Mendes
@destere justin timberlake oy verecene Shawna verseydinmilyarlık izlenmesi hiç önemli değil şarkı güzel
en azında. Justin timberlake'ın gibi çocuk şarkısı kıvamında değil
![]()
kınıyorum seni sunucu taraf tutmamalıMendes dedin ya harikasınKaty ile efso yapmışsın
![]()
ona ayrıntılı bir şekilde göz atarım yeterki bir tercüman bulunsunsen kaybolduğunda yayınladığım diziyi yolladım @destere özelden
o eski bir diziona ayrıntılı bir şekilde göz atarım yeterki bir tercüman bulunsun![]()
Bu akşam oylarım dinleyip illa ki bu 4lüden birini de beğenirim@denizz19 sılanın yüzü suyu hürmetine şu dörtlüye oyumuzu veriyormuyuuuuzzzz)
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO]
Demi Lovato - Stone Cold
Katy Perry - Rise
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
la topik @xemrexxx bir daha beni oy vermeye nahh çağırırsıngelipde burda oy kullanmadın ya? bundan sonra babayı gelirim oy atmaya
)
Ayy bunada iyilik yaramıyor bee önceki grupta dedği üç kşiye kullandım 1 file vermişsin kalpa tmadım demişbatırmışsınız resmen@pompy sen demi lovatoyu seversin demiye oy vermeyi unutma yakacaklar gül gibi kızı
sakın shawn mendes oğlanına oy verme
kınıyorum seni sunucu taraf tutmamalı![]()
benim dediğim dörtlüden şaşma bir iki tane yetmezBu akşam oylarım dinleyip illa ki bu 4lüden birini de beğenirim![]()
iyilik dediğin tam yapılır yarım iyilik iyilik değildirAyy bunada iyilik yaramıyor bee önceki grupta dedği üç kşiye kullandım 1 file vermişsin kalpa tmadım demişbundada favorisine kullandım ama rakibinede verdim için batırmıssın diyor ne yapsam yaranamaıyorum
@Harunnn60