Niye vermek diyince aklına hemen o tarz şeyler geliyor ki? Ben kime vericemi anlamadım sadece onu sormuştum sana.Ramazan da bari yapma kelime oyunları
Niye vermek diyince aklına hemen o tarz şeyler geliyor ki? Ben kime vericemi anlamadım sadece onu sormuştum sana.Ramazan da bari yapma kelime oyunları
Oy vericeksin billy hadi verNiye vermek diyince aklına hemen o tarz şeyler geliyor ki? Ben kime vericemi anlamadım sadece onu sormuştum sana.
la bili, irem derici aşkına demi lovatoya oy veriyorsun ama kesinlikle shawn mendes oğlanına oy vermiyorsun aklında bulunsunYarın veririm.
Zaten içlerinde Demi ile Katy i biliyorum onlara kafadan oy atıcam.la bili, irem derici aşkına demi lovatoya oy veriyorsun ama kesinlikle shawn mendes oğlanına oy vermiyorsun aklında bulunsun
iremi çatır çatır desteklediğim günlerin hatrına demi lovatoyu desteklerinle ihya eder , beni kırmazsın umarım
hrikasın billy ireme verdiğim oylar dibine kadar helal olsun )Zaten içlerinde Demi ile Katy i biliyorum onlara kafadan oy atıcam.
birde unutmadan justin tımbırlekede oy verki şu mendes oğlanı hiç yetişmesin bunlaraZaten içlerinde Demi ile Katy i biliyorum onlara kafadan oy atıcam.
Gerçekten desteklemişmiydin onu hatırlamasamda.hrikasın billy ireme verdiğim oylar dibine kadar helal olsun )
ayıp ettin şimdi tüm geçmiş oylamalara bak hep irem ilk üç içindeydiGerçekten desteklemişmiydin onu hatırlamasamda.
@Çiğdem- ona çok güvenme demişti bi aralarda o yüzden emin olamadım.ayıp ettin şimdi tüm geçmiş oylamalara bak hep irem ilk üç içindeydi
@Çiğdem- e ne bakıyorsun onun parlak oğlanlarını desteklemedim diye bana trip yapıyor ama olsun beşik kertmemdir onunla barışırız nasılsa@Çiğdem- ona çok güvenme demişti bi aralarda o yüzden emin olamadım.
la hala oy vermemişsin billy bir an önce oy kullan yarın giremezsin foruma lovatoma yazık olur@Çiğdem- ona çok güvenme demişti bi aralarda o yüzden emin olamadım.
Shawn Mendeste diyorsun benim için tamam ?@Çiğdem- ona çok güvenme demişti bi aralarda o yüzden emin olamadım.
@Billy Kane bak sunucu oy istiyor bu adaletsizliğe bir son vermek için demi lovatoya oy atıp shawn oğlanına ise tepiği basman gerekiyor sunucu taraflı davranıyor bu haksızlığa bir son vermek gerek adalete katkın olsun istiyorsan hem shawn a hemde haruna bir tepik at derimShawn Mendeste diyorsun benim için tamam ?
Sen karışma.@Billy Kane bak sunucu oy istiyor bu adaletsizliğe bir son vermek için demi lovatoya oy atıp shawn oğlanına ise tepiği basman gerekiyor sunucu taraflı davranıyor bu haksızlığa bir son vermek gerek adalete katkın olsun istiyorsan hem shawn a hemde haruna bir tepik at derim
hayır shawn oğlanı elenmeli
İnatçılığı tuttu gene@batuhankaralar bağlar demi lovato oy vermeni bekliyor bir zahmet buraya teşrif et
hayır shawn oğlanı elenmeli
neyse ben jessica ya gidiyorum ne halin varsa gör @Billy Kane ve @batuhankaralar bağlar ile teee 40 yıla dayanan bir dostluğumuz var beni kırıp sana kanacak değiller elbette tabikide demi lovatoya oy atıp mendes oğlanının elenmesine katkıda bulunacaklardır onlara güvenim sonsuzİnatçılığı tuttu gene
Bir şey için de oy toplamayın beArkadaşlar Shawn Mendese lütfen. Yine Demi'ye de atın. Aradan Justini çıkaralım.
Hadi iyi geceler
@xemrexxx @Yiğitt @Bully @denizz19 @batuhankaralar @Billy Kane
la şunlara oy ver oy bak senin yüzünden uykumu böldümde geldimBir şey için de oy toplamayın be