boşver zaten hogatha kendisi bile uğraşmıyor erik oğlanla sayfaya bile uğramamış seninkiler kimdiki bu gurupta
Heathens ve Shawn'a oy verdim.
boşver zaten hogatha kendisi bile uğraşmıyor erik oğlanla sayfaya bile uğramamış seninkiler kimdiki bu gurupta
yani lady gaga sana mendese oy topla derken haklı bayağı oy verdin yani mendes topacınaHeathens ve Shawn'a oy verdim.
yani lady gaga sana mendese oy topla derken haklı bayağı oy verdin yani mendes topacına
atı alan üsküdarda fingirdeşiyor sen geç kaldın oy toplamaktaToplamak lazım @MayısKralı @GunesinOglu Shawn oy istiyor buyrun
Treat You Better gibi milyarlık şarkının aldığı oy rezillik.s.s @Forumdash
youtube daki izleyici kitlesi kalitesiz kalite arıyorsan forumdaki oylamaları baz alacaksın milyar izlenmiş çokda bıngıldak bize ne? biz izledik oğlandan nefret ettik
artık bamyanla oynayıp yıldızları sayabilirsin dediğim gibi iş işten geçmişSeni bi bıngıldarım görürsün. Çok konuşma bu şarkı efsane en az çeyrek final görmeli.
katye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarımartık bamyanla oynayıp yıldızları sayabilirsin dediğim gibi iş işten geçmiş
@Çiğdem- şu dört isme oy vermeyi unutma
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO
Demi Lovato - Stone Cold
Katy Perry - Rise
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
demi lovatoya mutlaka oy ver ve mendes soyadlı oğlana kesinlikle oy verme oy verirsen sana selam vermem bundan sonra onun haricinde istediğin isimleri seçebilirsinkatye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarım
katye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarım
Beni kırma Shawn de
aa beni hemen terciğe zorlamayın biri verme diyor biri ver diyor ikinizinde o dedikleirne kullanayım işte sonrası 1 tanede kendim seçerimdemi lovatoya mutlaka oy ver ve mendes soyadlı oğlana kesinlikle oy verme oy verirsen sana selam vermem bundan sonra onun haricinde istediğin isimleri seçebilirsin
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??burda durumlar sakin ama demi lovatoya bir iki kişi daha el atsa mükemmel olacak @Dosi sen burda oy kullanmadınmı bir el at kıza yoksa @sokak sanati nın mendes oğlanı yaklaşmış bayağı kız kaybedecek bu gidişle
aa beni hemen terciğe zorlamayın biri verme diyor biri ver diyor ikinizinde o dedikleirne kullanayım işte sonrası 1 tanede kendim seçerim
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??
o niye senin dedine kullanma diyorO Demiye istiyor ben Shawn'a ikimizede at ikimizide mutlu et.
Hep öyle olacak değil. Shawn seversin sen.
Hangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.o niye senin dedine kullanma diyor
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogathao niye senin dedine kullanma diyor
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cins la napıcan oğlanı? orda demi taş gibi duruyorHangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.
dei lovato yu destekliyoruz tabikide kesinlikle shawn mendes topiğine oy vermiyoruz sokak şeysinin kara propoğandasına gelme
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogatha
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cins la napıcan oğlanı? orda demi taş gibi duruyor
dei lovato yu destekliyoruz tabikide kesinlikle shawn mendes topiğine oy vermiyoruz sokak şeysinin kara propoğandasına gelme
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogatha
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cins la napıcan oğlanı? orda demi taş gibi duruyor
İkisinede kullanırım işte daha geriside beni ilgilendirmezHangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.