boşver zaten hogatha kendisi bile uğraşmıyor erik oğlanlasayfaya bile uğramamış
seninkiler kimdiki bu gurupta
![]()
Heathens ve Shawn'a oy verdim.
boşver zaten hogatha kendisi bile uğraşmıyor erik oğlanlasayfaya bile uğramamış
seninkiler kimdiki bu gurupta
![]()
yani lady gaga sana mendese oy topla derken haklıHeathens ve Shawn'a oy verdim.![]()
yani lady gaga sana mendese oy topla derken haklıbayağı oy verdin yani mendes topacına
![]()
atı alan üsküdarda fingirdeşiyor sen geç kaldın oy toplamakta
Treat You Better gibi milyarlık şarkının aldığı oy rezillik.s.s @Forumdash
youtube daki izleyici kitlesi kalitesiz kalite arıyorsan forumdaki oylamaları baz alacaksınmilyar izlenmiş çokda bıngıldak
bize ne? biz izledik oğlandan nefret ettik
![]()
artık bamyanla oynayıp yıldızları sayabilirsinSeni bi bıngıldarım görürsün. Çok konuşma bu şarkı efsane en az çeyrek final görmeli.![]()
katye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarımartık bamyanla oynayıp yıldızları sayabilirsindediğim gibi iş işten geçmiş
@Çiğdem- şu dört isme oy vermeyi unutma
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO
Demi Lovato - Stone Cold
Katy Perry - Rise
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
demi lovatoya mutlaka oy verkatye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarım![]()
![]()
![]()
katye kesin vericem ama diğerlerine bir bakarım sen favorini söyle onu öncelik kenara koyarım![]()
![]()
![]()
Beni kırma Shawn de![]()
aa beni hemen terciğe zorlamayın biri verme diyor biri ver diyordemi lovatoya mutlaka oy verve mendes soyadlı oğlana kesinlikle oy verme oy verirsen sana selam vermem bundan sonra
onun haricinde istediğin isimleri seçebilirsin
![]()
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??burda durumlar sakin ama demi lovatoya bir iki kişi daha el atsa mükemmel olacak@Dosi sen burda oy kullanmadınmı bir el at kıza yoksa @sokak sanati nın mendes oğlanı yaklaşmış bayağı kız kaybedecek bu gidişle
![]()
aa beni hemen terciğe zorlamayın biri verme diyor biri ver diyorikinizinde o dedikleirne kullanayım işte sonrası 1 tanede kendim seçerim
![]()
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??![]()
o niye senin dedine kullanma diyorO Demiye istiyor ben Shawn'a ikimizede at ikimizide mutlu et.
Hep öyle olacak değil. Shawn seversin sen.![]()
Hangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.o niye senin dedine kullanma diyor![]()
dur bakayim sen kimlere oy atmissin aynisini yapayim. dün @sokak sanati müzik zevklerimiz ayni olmadigi icin farkli oylamalara positiv baktigini belirti Helena icin dalga geçti. Hangisini pas geçeyim??![]()
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogathao niye senin dedine kullanma diyor![]()
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cinsHangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.![]()
dei lovato yu destekliyoruz tabikide kesinlikle shawn mendes topiğine oy vermiyoruzsokak şeysinin kara propoğandasına gelme
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogatha
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cinsla napıcan oğlanı? orda demi taş gibi duruyor
![]()
dei lovato yu destekliyoruz tabikide kesinlikle shawn mendes topiğine oy vermiyoruzsokak şeysinin kara propoğandasına gelme
demi lovato tehlikede o açıdan kesinlikle mendese oy verme oy verirsen lovato düşer ve bunu affetmem hogatha
buda erkeklerle kafayı bozmuş tam bir cinsla napıcan oğlanı? orda demi taş gibi duruyor
![]()
İkisinede kullanırım işte daha geriside beni ilgilendirmezHangi erkeğe oy ver dedi ki zaten.![]()