hogathadan sana fayda gelmez boşuna uğraşma
Mendes dedin ya harikasın Katy ile efso yapmışsınKaty dedim tabikide @Harunnn60
lavato dedim @destere mendeste dedim @sokak sanati
aa birşeye şaşırdım Justin Timberlake @destere ilk defa bir erkek şarkıcıya hakkını vermiş ayoll şarkı süper 😱😱😱
yine kimseyi kırmadım işte diğer gruplarada yarın bakarımMendes dedin ya harikasın Katy ile efso yapmışsın
21 pilotTreat You Better gibi milyarlık şarkının aldığı oy rezillik.s.s @Forumdash
Katy dedim tabikide @Harunnn60
lavato dedim @destere mendeste dedim @sokak sanati
aa birşeye şaşırdım Justin Timberlake @destere ilk defa bir erkek şarkıcıya hakkını vermiş ayoll şarkı süper 😱😱😱
batırmışsınız resmen @pompy sen demi lovatoyu seversin demiye oy vermeyi unutma yakacaklar gül gibi kızı sakın shawn mendes oğlanına oy verme21 pilot
Katy Perry
Shawn Mendes
@destere justin timberlake oy verecene Shawna verseydin milyarlık izlenmesi hiç önemli değil şarkı güzel en azında. Justin timberlake'ın gibi çocuk şarkısı kıvamında değil
kınıyorum seni sunucu taraf tutmamalıMendes dedin ya harikasın Katy ile efso yapmışsın
ona ayrıntılı bir şekilde göz atarım yeterki bir tercüman bulunsunsen kaybolduğunda yayınladığım diziyi yolladım @destere özelden
o eski bir diziona ayrıntılı bir şekilde göz atarım yeterki bir tercüman bulunsun
Bu akşam oylarım dinleyip illa ki bu 4lüden birini de beğenirim@denizz19 sılanın yüzü suyu hürmetine şu dörtlüye oyumuzu veriyormuyuuuuzzzz )
twenty one pilots: Heathens (from Suicide Squad: The Album) [OFFICIAL VIDEO]
Demi Lovato - Stone Cold
Katy Perry - Rise
Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling
la topik @xemrexxx bir daha beni oy vermeye nahh çağırırsın gelipde burda oy kullanmadın ya? bundan sonra babayı gelirim oy atmaya)
Ayy bunada iyilik yaramıyor bee önceki grupta dedği üç kşiye kullandım 1 file vermişsin kalpa tmadım demiş bundada favorisine kullandım ama rakibinede verdim için batırmıssın diyor ne yapsam yaranamaıyorum @Harunnn60batırmışsınız resmen @pompy sen demi lovatoyu seversin demiye oy vermeyi unutma yakacaklar gül gibi kızı sakın shawn mendes oğlanına oy verme
kınıyorum seni sunucu taraf tutmamalı
benim dediğim dörtlüden şaşma bir iki tane yetmezBu akşam oylarım dinleyip illa ki bu 4lüden birini de beğenirim
iyilik dediğin tam yapılır yarım iyilik iyilik değildirAyy bunada iyilik yaramıyor bee önceki grupta dedği üç kşiye kullandım 1 file vermişsin kalpa tmadım demiş bundada favorisine kullandım ama rakibinede verdim için batırmıssın diyor ne yapsam yaranamaıyorum @Harunnn60