DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,343
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Sanki çok cem evine gidiyormuş gibi.Ben Aleviyim bacım camiyle işim yok cem evimiz var bizim anlayın şunu
Bitmedi dahaBu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.
Ben Aleviyim bacım camiyle işim yok cem evimiz var bizim anlayın şunu
Toplasan toplayamam çünkü hiç gitmedimSanki çok cem evine gidiyormuş gibi.
Son duamızla bitiriyoruz ya isa elemterefiş kem gözlere şişKeşke hiç başlamasaydık.
Yiğidom da alevi ama ramazanı da tutan alevilerden buYiğitt @denizz19 gibi başka böyle alevi varmı acaba ya
İşte o bahsettikleri dinsiz alevi benim örnek olarak verebilirsinizAleviler de orucunu tutar, namazını kılar. Fakat ülkemizde aleviler dinsiz gibi gösteriliyor, bunu diyenler cahil insanlar tabi. Biraz araştırsalar keşke.
@denizz19 istisna olmuş.
Yiğidom da alevi ama ramazanı da tutan alevilerden bu
Aleviler de orucunu tutar, namazını kılar. Fakat ülkemizde aleviler dinsiz gibi gösteriliyor, bunu diyenler cahil insanlar tabi. Biraz araştırsalar keşke.
@denizz19 istisna olmuş.
@Yiğitt in her yeri alevi olsa ne olur Allah aşkına adam gizli sünnilerdenÖylemi bilmiuordum bunu bak
Bugün bir arkadaş da aynı cahillikte bulundu ağznının payını verdim, gerçekten alevi kardeşlerimize karşı farklı bir algı yaratılmış. Anlatılması lazım.Aleviler de orucunu tutar, namazını kılar. Fakat ülkemizde aleviler dinsiz gibi gösteriliyor, bunu diyenler cahil insanlar tabi. Biraz araştırsalar keşke.
@denizz19 istisna olmuş.
Ah bunu kimse anlamıyor işte halbuki böyle bir ayrım niye koyulmuş onu da anlamak güç gereksiz şeyler hepsi alevi sünni çerkez boşnak hepsi insan hepsinin ortak noktası ölüm gerisi yalanBugün bir arkadaş da aynı cahillikte bulundu ağznının payını verdim, gerçekten alevi kardeşlerimize karşı farklı bir algı yaratılmış. Anlatılması lazım.
Not: Alevi değilim ama alevi çok arkadaşım var hepsi de candır.